x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Regina muzicii pop împlinește 60 de ani. Cum arată acum Madonna

Regina muzicii pop împlinește 60 de ani. Cum arată acum Madonna

16 Aug 2018   •   16:42
Regina muzicii pop împlinește 60 de ani. Cum arată acum Madonna
Sursa foto: Foto: @Madonna / Twitter

Cântăreaţa americană Madonna a ajuns în oraşul Marrakech, în sudul Marocului, pentru a sărbători joi cu fast împlinirea a 60 de ani, informează surse concordante, citate miercuri de AFP. 

"Descoperită în labirintul din Medina la ora chemării la rugăciune", a postat regina pop pe conturile ei de Facebook şi Instagram într-o înregistrare video filmată noaptea. 

Marţi, "Material girl" a postat o imagine cu ea acoperită cu un "tarbouche" (o pălărie tradiţională) decorată cu bijuterii berbere, cu legenda: "Astăzi port o prăjitură pe cap... Încă două zile". 

Poliţia marocană a mobilizat un dispozitiv important pentru a-i împiedica pe fotografi şi jurnalişti să o deranjeze pe vedetă, potrivit mai multor reporteri contactaţi de AFP la Marrakech. 

Există speculaţii şi asupra locului ales de vedetă pentru a sufla în cele 60 de lumânări. Palatul vechi El Fenn, cu piscină şi o terasă imensă, Kaskab Tasmanot - proprietatea iubitei lui Richard Branson într-o vale de la poalele munţilor Atlas - sau o reşedinţă rustică numită "La Pause", aflată într-un peisaj deşertic în apropiere de muncţii Afgay, sunt numele menţionate cel mai frecvent în legătură cu petrecerea de 60 de ani a Madonnei. 

Cu ocazia împlinirii a 60 de ani, Madonna a lansat o colectă în beneficiul asociaţiei caritabile "Raising Malawi", care susţine orfanii şi "copiii vulnerabili" din Malawi cu programe de sănătate şi de educaţie. 

"Pentru aniversarea mea nu pot găsi un cadou mai mare decât să pun în legătură familia mea mondială cu această ţară magnifică şi copiii care au nevoie de noi", a scris ea pe contul ei de Facebook. 

Divorţată de regizorul Guy Ritchie şi mamă a doi copii biologici, vedeta muzicii pop a adoptat patru copii din Malawi.AGERPRES

×