x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Reprezentanţii României la Eurovision 2018 au prima repetiţie la Lisabona

Reprezentanţii României la Eurovision 2018 au prima repetiţie la Lisabona

01 Mai 2018   •   15:00
Reprezentanţii României la Eurovision 2018 au prima repetiţie la Lisabona

Reprezentanţii României la Eurovision 2018, membrii trupei The Humans, vor avea, marţi, prima repetiţie la Lisabona.

Vinerea trecută, a fost organizată o conferinţă de presă la care au participat artiştii, regizorul show-ului ce va fi prezentat de români pe scena de la Lisabona, Petre Năstase, şi şefa delegaţiei, Iuliana Marciuc.

Solista The Humans, Cristina Caramarcu, a afirmat că pleacă la Lisabona cu mentalitatea de învingător. "Eu nu cred că există învingători care pleacă la drum cu dubii. (...) Mai există şi un factor de karma în care eu cred şi aia vine dacă tu ţi-o atragi cumva", a susţinut ea.

Cristina a vorbit despre cum se simte, ca artist, înaintea unui show: "Eu am emoţii fix în cele trei secunde înainte să înceapă piesa, (...) de fiecare dată când am cântat piesa live nu au fost probleme".

Iuliana Marciuc a dezvăluit că artiştii români vor participa la concertele cuprinse în programul concurenţilor la Eurovision 2018, dar şi la un eveniment special la Ambasada României din Portugalia.

The Humans vor cânta în cea de a doua semifinală Eurovision piesa "Goodbye", pe data de 10 mai, şi intră în concurs cu numărul 2.

Artiştii români vor putea fi votaţi de admiratorii din diaspora la numărul 1399 prin SMS. Mesajul trebuie să conţină numărul de intrare în concurs al artiştilor, anume "02".

Sub sloganul "All aboard", Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena de la Lisabona, reprezentanţii celor 43 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie.

Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai, şi va fi transmis în direct la TVR 1. AGERPRES

×
Subiecte în articol: trupa The Humans Eurovision 2018