x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Retro pary featuring amintiri din “Epoca de Aur”

Retro pary featuring amintiri din “Epoca de Aur”

de Dana Andronie    |    03 Apr 2014   •   15:31
Retro pary featuring amintiri din “Epoca de Aur”

Fie că am trăit vremurile în care ne procuram pe ascuns “viniluri” bulgăreşti cu noutăţile muzicale “imperialiste” pe care le ascultam, între bancurile cu Bulă şi miliţieni, pe la “ceaiuri” în aşteptarea verii cu briza libertăţii de Costineşti, fie că suntem curioşi (trăind totuşi în era digitalului şi a fast food-ului) să descoperim cum se distrau părinţii noştri când voiau să uite de “pâinea – untul - zahărul- uleiul pe cartelă” sau “stingerea la ora 22:00”, iată că avem ocazia şi ar fi păcat să nu profităm de ea să ne reamintim sau să descoperim, pe 24 aprilie, la Clubul Ţăranului din Bucureşti.

Joia Tineretului (generaţiile mai vârstice deja zâmbesc) este, de data asta, un Retro Party (pentru mai tinerele generaţii) susţinut de Sorin Lupaşcu, ziarist cu vechime în presa scrisă, audio şi video, dar şi… DJ (estival) la Discoteca “Ring” din Costineşti înainte de Revoluţie.

Dotat cu un impresionant arsenal totalmente analog (magnetofoane, casetofoane, pick-up-uri şi, evident, benzi, casete, discuri de vinyl – pe care se află istoria muzicală a anilor ‘70-’90!), dar şi cu inepuizabile subiecte şi “amintiri din Epoca de Aur” pe care ţine să le împărtăşească, Sorin Lupaşcu ne propune un show inedit de minim trei ore.

Cu sau fără ştiinţă, cu sau fără voie, ne vom lăsa purtaţi în atmosfera anilor în care se făcea muzică bună, se dansa pe ea şi se discuta despre ea în context.

Capsula timpului ne aşteaptă la Clubul Ţăranului pe 24 aprilie, la ora 20:00. Locurile sunt fatalmente limitate. Iar biletele s-au pus deja în vanzare în reţeaua www.bilete.ro .

Să ne înţelegem prezentul şi să ne imaginam viitorul cunoscându-ne trecutul! E mai sănătos...


×