x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ricky il vrea pe Ramazzotti

Ricky il vrea pe Ramazzotti

27 Iul 2007   •   00:00

Ricky Martin se pregăteşte să intre in studio pentru un nou material discografic. De data aceasta insă, căntăreţul vrea să schimbe repertoriul, mărturisind că noul album va fi unul mai etnic, cu ritmuri mai aproape de cele tradiţionale.

Ricky Martin se pregăteşte să intre in studio pentru un nou material discografic. De data aceasta insă, căntăreţul vrea să schimbe repertoriul, mărturisind că noul album va fi unul mai etnic, cu ritmuri mai aproape de cele tradiţionale. Solistul şi-a exprimat dorinţa ca acest disc să conţină şi un duet cu Juan Luis Guerra sau cu Eros Ramazzotti. Acest proiect nu se va realiza insă in viitorul apropiat, intrucăt Ricky Martin a mărturisit că are de gănd să-şi ia o vacanţă după ce va incheia turneul "Blanco y nero".                                      Â

IN VACANŢĂ. "Mă voi implica in activităţile fundaţiei mele şi voi călători in unele ţări in care Unesco şi Unicef construiesc case pentru acei copii care trăiesc pe străzi. Cam aşa sună vacanţa mea!", declară artistul latino. In următoarele şase luni, interpretul "Livin’ La Vida Loca" va apărea constant pe posturile de radio şi tv dominicane, dar nu pentru a cănta sau dansa, ci pentru a alerta populaţia in privinţa traficului uman şi a exploatării sexuale. Martin a infiinţat in anul 2000 Fundaţia Ricky Martin, care are ca scop ajutarea copiilor nevoiaşi. Căt despre Eros Ramazzotti, artistul italian a făcut o pauză destul de lungă de la ultimul său album "Calma Apparente" din 2005, care a avut un succes imens şi datorită piesei "I Belong To You", realizată in duet cu Anastacia, despre care are numai cuvinte de laudă: "Anastacia este o femeie extrem de sensibilă. Este artista cu care am colaborat cel mai bine dintre toţi cei cu care am făcut duet".

×
Subiecte în articol: muzica