x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rihanna, noua Tina Turner

Rihanna, noua Tina Turner

de Alex Revenco    |    01 Mar 2012   •   21:00
Rihanna, noua Tina Turner

Luna februarie a prins-o pe Rihanna la Londra, unde a sustinut un recital in cadrul galei Brit Awards, echivalentul britanic pentru Grammy. Daca pe strada a umblat in pantaloni scurti si ochelari de soare, pe scena O2 din Londra, vedeta s-a coafat "a la Tina Turner", de la care a "imprumutat" si cateva miscari.

IN LONDRA, CU METROUL. Totusi, per total, diferenta ramane uriasa, in primul rand datorita muzicii, atat de diferite: rock vs pop-disco-hip-hop. Si in al doilea pentru ca Tina este incantatoare si acum, cand a implinit 72 de ani, in timp ce Rihanna..., numai Dumnezeu stie cum va fi ea la 60 de ani. Apropo de varsta, Rihanna si-a serbat ziua de nastere (24 de ani, pe 20 februarie) tot la Londra, unde s-a intalnit cu cativa prieteni si a facut shopping. Interesant este ca Rihanna, insotita de doi bodiguarzi, a circulat prin capitala Marii Britanii cu metroul. Anul trecut, in noiembrie, Londra a fost resedinta Rihannei in timpul turneului "Loud".

Discuri pentru player
Rihanna ● Talk That Talk. Al saselea album al Rihannei si al treilea in ultimii trei ani, a fost realizat alaturi de o lista de producatori precum Cal­vin Harris, care a lucrat hitul "We Found Love", Dr. Luke, Alex da Kid, Mr. Ban­gla­desh, Calvin Harris, Cirkut, Ester Dean, Priscilla Renea, StarGate si The-Dream. Discul e un mix intre R&B-ul cu dance, pop, hip-hop, rock si dubstep.

Taio Cruz ● Ty.O. Pe nu­me­le ade­va­rat Jacob Taio Cruz, Taio este cantautor, producator, rapper si antreprenor englez. In 2008 a lansat "Departure", albumul de debut pe care l-a scris, aranjat si produs singur! Doi ani mai tarziu a aparut "Rokstarr", cu doua discuri singles ajunse nr. 1: "Break Your Heart" si "Dynamite". Acest al treilea album va confirma ascensiunea lui Taio?

Lana del Rey ● Born To Die. Este al doilea album al in­ter­pretei ame­ricane Eli­zabeth Woolridge Grant, cunoscuta sub nu­me­le de scena Lana del Rey. Primul ei material este "Lizzy Grant aka. Lana del Rey" si a aparut in anul 2010. Prezentul disc contine douas­pre­zece piese, printre care deja cunoscutele "Video games", "Blue jeans" sau "Born to die", iar varianta deluxe are inca trei melodii.

×