x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Robbie Williams: Concertul de la 20 octombrie, transmis şi la Bucureşti!

Robbie Williams: Concertul de la 20 octombrie, transmis şi la Bucureşti!

de Alex Revenco    |    16 Oct 2009   •   00:00
Robbie Williams: Concertul de la 20 octombrie, transmis şi la Bucureşti!

După cum se ştie, în ultimii ani, faimosul interpret britanic a traversat o perioadă mai puţin fastă, lipsind atât din peisajul concertistic, cât şi din cel discografic. Asta, în timp ce foştii colegi de la Take That s-au reunit, au făcut două turnee de succes şi au înregistrat două albume, foarte bine vândute.

Hotărât să demonstreze că nu e cu nimic mai prejos, ci, din contră, Robbie are gata şi noul album, "Reality Killed The Video Star", ce va fi lansat la 9 noiembrie.

ÎN DIRECT DE LA LONDRA
Mai mult, la 20 octombrie, interpretul britanic susţine concertul de comeback, la Londra, în cadrul Festivalului BBC Electric Proms, unde este cap de afiş. Concertul este transmis în direct în aproape 200 de cinematografe din Europa şi, pentru prima oară, cu acest prilej, ţara noastră este "băgată în seamă".

Astfel, spre bucuria fanilor români, concertul Robbie Williams de la Londra va putea fi urmărit la The Light Cinema, din Bucureşti, fapt confirmat şi pe site-ul oficial al artistului. Spectacolul va fi difuzat la cinematograful menţionat începând cu ora 22:00, iar biletele costă 65 de lei şi sunt disponibile pe site-ul cinematografului, din Str. Progresului 151- 171, telefon 021-369.98.75, contact@libertycenter.ro.

×
Subiecte în articol: muzica Robbie Williams concert