x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Robbie Williams: "Moartea mi-a bătut la uşă"

Robbie Williams: "Moartea mi-a bătut la uşă"

25 Sep 2009   •   00:00
Robbie Williams: "Moartea mi-a bătut la uşă"

Cântăreţul britanic Robbie Williams a mărturisit, pentru prima dată, că a fost pe punctul de a muri din cauza dependenţei de medicamente antidepresive. Williams s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, în februarie 2007, atunci când a împlinit 33 de ani.



Britanicul a spus că s-a internat în momentul în care moartea "îi bătea la uşă". Fosta lui prietenă, Lisa d'Amanto, a dezvăluit că Williams era dependent de medicamente antidepresive, iar în prezent însuşi cântăreţul mărturiseşte cât de tristă a fost viaţa lui în timp ce era dependent. Perioada de dependenţă a durat circa trei ani.

"Robbie Williams nu s-a dus la dezintoxicare doar pentru că viaţa îi scăpa uşor de sub control. Era foarte grav. A trebuit să-mi bată moartea la uşă să mă ajute să iau o decizie", a declarat cântăreţul.

Lui Robbie îi este încă teamă că ar putea redeveni dependent. "Am un caracter autodistructiv, dar mă împiedică asta să fiu fericit? Nu", a spus artistul, care a ajuns, ieri, la New York, cu iubita lui, Ayda Field. Cântăreţul a subliniat importanţa rolului pe care l-a avut Ayda în recuperarea lui. "Nu a încercat să mă schimbe ci, pur şi simplu, m-a făcut mai bun", a spus el.

Robbie Williams va cânta alături de foştii săi colegi din trupa Take That, la Londra, luna viitoare, într-un concert caritabil care va fi organizat de fundaţia Children in Need la Royal Albert Hall.

Noul său single "Bodies" va fi lansat în magazine pe 12 octombrie, urmând ca, pe 9 noiembrie, să apară pe piaţă şi albumul din care face parte, "Reality Killed The Video Star".

După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera lui solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial.

Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite.

Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente, scrie The Sun, citat de Mediafax. Robbie, în vârstă de 35 de ani, este pasionat de viaţa extraterestră şi susţine că a văzut trei OZN-uri până în prezent.

×
Subiecte în articol: muzica Robbie Williams take that