x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rock în Parc – un concept cultural care ia amploare

Rock în Parc – un concept cultural care ia amploare

de Diana Scarlat    |    26 Feb 2013   •   10:30
Rock în Parc – un concept cultural care ia amploare

Phoenix Entertainment şi Sfinx Experience, alături de Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Bălcescu şi Primăria Sectorului 4 continuă proiectul conceput pentru promovarea muzicii rock în Capitală: organizarea unor concerte de cea mai bună calitate, cu intrarea gratuită pentru toţi fanii genului, la Arenele Romane.

După succesul extraordinar pe care l-a avut ediţia precedentă a festivalului, în vara anului trecut, dar şi concertul trupei Tribute AC/DC The Rock, de pe 9 februarie, la Arenele Romane, organizatorii anunţă un eveniment de o şi mai mare amploare: următoarea ediţie a Festivalului Internaţional “Rock în Parc” se va desfăşura în perioada 13-14 iunie, cu trupele The Troggs şi The Animals, alături de trupele româneşti câştigătoare ale ediţiilor de calificare.

Prima ediţie de calificare pentru festivalul din iunie a avut loc pe 30 noiembrie, iar următoarele se vor desfăşura pe 29 martie, respectiv 26 aprilie, tot la Arenele Romane, începând cu ora 17:00 – cu intrarea liberă. Până acum s-au calificat trupele Psychogod, 9,7 Richter, Masked Toys şi Loungerie II, din primele zece participante. Înscrierile sunt deschise pentru ediţia de pe 29 martie, în limita a 12 formaţii, dintre care se vor alege câştigătorii în urma votului publicului şi al juriului - fiecare, contând în proporţie de 50%.

Regulile de participare pentru trupe rămân aceleaşi ca la prima ediţie de calificare din noiembrie, şi anume: fiecare formaţie va cânta piese numai din repertoriul propriu, iar timpul maxim de evoluţie pe scenă va fi de 20 de minute.


×