x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rock’n’roll pozitiv / Trooper live

Rock’n’roll pozitiv / Trooper live

de Alex Revenco    |    26 Noi 2008   •   00:00
Rock’n’roll pozitiv / Trooper live

Noul album Trooper, intitulat "Rock’n’roll pozitiv", se lansează vineri, 28 noiembrie, printr-un show live la Old School Preoteasa, cu începere de la ora 20:30. Înaintea concertului, opt seara, Trooper va susţine o scurtă conferinţă de presă.



"Rock’n’roll pozitiv" este cel de-al patrulea album Trooper (foto), în cei treisprezece ani de activitate. Alin, Aurelian, Oscar, John şi Laurenţiu au lucrat la acest nou disc mai bine de un an, iar compoziţiile, versurile, grafica şi producţia le aparţin în totalitate.

Şedinţa foto pentru disc a avut loc într-un spital, unde Trooper a fost depistată pozitiv la "testul rock’n’roll". Iată ce spune Alin Dincă, solistul formaţiei: "«Rock’n’Roll pozitiv» este exact discul pe care am vrut să-l lansăm la acest final de an. Ca de obicei când lucrăm la un disc, nu avem o idee foarte clară despre ce linie muzicală urmează să o abordăm. Fiecare dintre noi compune piese, şi ce iese asta e! Versurile tratează diferite teme, dragoste, religioase, sociale, dar, în general, predomină trăirile directe pe care uneori le avem fiecare dintre noi. Am numit albumul «Rock’n’Roll pozitiv» pentru că ne-am dat seama că suntem infectaţi iremediabil cu rock! Adevărul este că nici nu am încercat să scăpam de «virusul» ăsta. Nu pot decât să sper că vom «infecta» cât mai mulţi oameni! Venim la Preoteasa şi suntem mai «bolnavi» de rock decât niciodată. Vă aşteptăm la concert!"

×
Subiecte în articol: rock muzica