x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Romica Puceanu, Tina Turner, Jason Derulo, Inna și Beyonce vin la “Te cunosc de undeva!”

Romica Puceanu, Tina Turner, Jason Derulo, Inna și Beyonce vin la “Te cunosc de undeva!”

22 Sep 2017   •   10:26
Romica Puceanu, Tina Turner, Jason Derulo, Inna și Beyonce vin la “Te cunosc de undeva!”

Aventura “Te cunosc de undeva!” continuă sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, cu noi transformări, muzică live și multă voie bună.

Astfel, Adriana Trandafir vine pe scenă cu taraful Silvian Voicu și se va transforma în nemuritoarea interpretă de muzică lăutărească Romica Puceanu, Julie Mayaya va fi inegalabilul Mircea Baniciu și va cânta “Pisica neagră”, pe când Lidia Buble, câștigătoarea ediției de săptămâna trecută, va interpreta un hit proaspăt, „Ruleta”, transformată în Inna. Ramona Bădescu va imita o păpușă de porțelan a scenei americane din anii 1950-’60, Connie Francis, Anisia Gafton va fi diva absolută Tina Turner, în timp ce Sebastian Muntean va încălța din nou pantofii cu tocuri înalte, ca să se transforme, de data aceasta, în Beyonce. Cezar Ouatu va cânta “La vie en rose”, într-o apariție androgină în premieră la “Te cunosc de undeva!”, artista jamaicană Grace Jones, Alin Pascal va fi Jason Derulo, iar momentul său va fi unul cu fete cu acadele și dans năprasnic pe ritmuri de “Swalla”, pe când CRBL se va transforma în regina mondială a salsei, energica și optimista Celia Cruz.

Pepe, invitatul special permanent al celui de-al 12-lea sezon, a pregătit un moment emoționant alături de Ramona Bădescu, în deschiderea galei de sâmbăta aceasta. Cei doi vor interpreta “Și între noi mai e un pas”, transformați în Ștefan Iordache și Sanda Ladoși. Momentul lor va fi unul special, care nu va fi jurizat.

Cum vor aprecia Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan transformările serii și cine va fi declarat câștigătorul galei, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!