x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ronnie Wood - Cel mai petrecăreţ Stones

Ronnie Wood - Cel mai petrecăreţ Stones

de Alex Revenco    |    31 Oct 2008   •   00:00

Nick Cowan, între 1980 şi 2002 managerul lui Ronnie Wood, a scos pe piaţă o carte intitulată "Fifty Teabags And A Bottle Of Rum".



Cu acest prilej, mitul potrivit căruia Keith Richards este cel mai mare petrecăreţ de la Rolling Stones a fost spulberat. Deşi Keith şi Ronnie au fost de mai multe ori în centrul unor orgii cu alcool şi droguri, Ronnie era cel mai "rău", şi nu Keith. Chiar dacă "mărturisirile" lui Cowan sunt lipsite de eleganţă ele par a fi credibile.

PENTRU O SĂPTĂMĂNĂ NU E RĂU. Una dintre "picanterii" s-a petrecut în 1981, înaintea unui nou turneu mondial, când toţi componenţii grupului Rolling Stones şi-au făcut vizita medicală.

Când dr. David Forecast l-a întrebat ce şi cât bea, în ultima vreme, Wood i-a şoptit la ureche răspunsul. La care doctorul a spus: "Nu e chiar aşa de rău, e un număr acceptabil de sticle într-o săptămână". Dar Ronnie a replicat: "Ce tot spui acolo de săptămână? E raţia mea zilnică!".

Discuri pentruPlayer

Horia Brenciu - 35.
Este primul album din carieră a binecunoscutului entertainer, care cântă în manieră funk şi soul, genuri mai puţin exploatate în Romania. În cele unsprezece piese vom descoperi mai multe influenţe muzicale, deşi Horia este atras, în principal, de funk. Piesa de deschidere şi primul single este "Funky Party", o adevărată explozie de bună dispoziţie. "Septembrie, luni" şi "It’s You" sunt piese lente, cu influenţe soul. Alte titluri: "Lucruri simple", "Close To Me", "La fel", "Cine eşti tu?".

The Hit Factory vol. 2 - COMPILAŢIE.
Pe principiul celor mai difuzate melodii ale artiştilor de la MediaPro Music la radio, această culegere de hituri gen "salată" îi cuprinde pe Cargo, Firma, dar şi Andra, Crazy Loop, Marius şi Giulia, Corina şi alte "staruri" autohtone. Potrivit reprezentanţilor casei de producţie, surpriza acestei compilaţii este că în afara pieselor ce au ajuns deja în topuri, albumul conţine şi două melodii noi, trupa Nexx cu "Syncronize Lips" şi Montuga cu "So Confuzing".

Clopoţei de vânt - MUZICĂ DE RELAXARE.
Al doilea album al colecţiei este un nou proiect realizat de Liliana Ştefan, menit să "aducă un strop de linişte în vieţile noastre destul de agitate". Albumul conţine cinci melodii ce înbină romantismul cu duioşia, melancolia cu optimismul, având ca urmare relaxarea. Celor care vor asculta discul li se recomandă "să se deconecteze de rutina zilnică cu ajutorul sunetelor din natură", CD-ul fiind dedicat "în special femeilor care au trăit minunea aducerii pe lume a unui copil".

Little Musical Box - COMPILAŢIE.
După succesul celor şase volume din seria "Cutiuţa muzicală" a apărut pe piaţă şi al şaptelea, primul în limba engleză. Creatoarea "cutiuţelor", Liliana Ştefan a adunat şi pentru acest nou album zece cântecele noi, dar şi două adaptări ale unor binecunoscute hit-uri pentru copii, interpretate în limba engleză de trei surori de naţionalitate americană şi doi fraţi din România. Materialul discografic mai conţine şi negativele celor zece piese, pentru a facilita deprinderea tainelor limbii engleze.

×
Subiecte în articol: muzica