x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Roxana Andronescu: Muzica a învins raţiunea!

Roxana Andronescu: Muzica a învins raţiunea!

de Dana Andronie    |    28 Feb 2013   •   10:40
Roxana Andronescu: Muzica a învins raţiunea!

A fost “vocea” în trupele Mb&C, Cappucino şi Spin, iar la începutul acestui an şi-a luat inima în dinţi şi ă facut primul pas spre cariera solo. Roxana Andronescu a lansat, de curând, primul ei single "Sorry's ok" (cu varianta în limba română - "Dacă ai visa").

”Îmi este foarte greu să o iau de la început, la o vârstă la care nu mai beneficiezi de energia necesară începuturilor, dar dragostea pentru muzică şi gândul că glasul şi cântecul meu poate pot alina sau bucura suflete m-au determinat să merg mai departe – mărturiseşte Roxana. Nu aş fi avut curajul dacă nu aveam garanţia că pot face mai mult pentru oamenii din jurul meu. Acesta este cel mai mare premiu”.

Solista nu regretă plecarea din trupa Spin, deşi recunoaşte că apartenenţa la acest grup a reprezentat pentru ea un capitol foarte important în ceea ce priveşte notorietatea dar şi dezvoltarea ei ca artist. “Drumurile noastre pur şi simplu s-au despărţit, iar acum suntem datori - eu pe de o parte şi foştii mei colegi pe altă parte-  să ne urmăm calea făcând ceea ce ştim mai bine: muzica! Trebuie să-mi urmez steaua norocoasă, să-mi duc crucea. Muzica a învins raţiunea!”, spune Roxana Andronescu.

La această relansare au contribuit mai mulţi oameni, care “mi-au întins mâna atunci când nu ştiam în ce direcţie să o iau”: Bogdan Tommo, Concea Mihaela, Masi - echipa TommoProduction, Lucian Oros, trupa Pseudonym, Simona Odorhean, Cristian Faur, Cristian Varga, Răzvan Brateş, Ioana Picoş, Crina Gaboreanu, Linesconcept Hefaistoss.

Motociclistă înrăită, cascadoare şi participantă activă la tot felul de acţiuni umanitare, Roxana este un personaj atipic peisajului muzical românesc. Deşi ştie cât este de greu să pătrunzi în piaţa muzicală actuală, ea îndrăzneşte totuşi să apară cu un cântec romantic care transmite emoţie şi sensibilitate. Indiferent ce obstacole va întâmpina, va trebui să nu piardă calea pe care a urmat-o. Ar fi păcat. Are o voce care merită să fie ascultată!

Pentru a fi la curent cu activitatea Roxanei Andronescu, puteţi accesa pagina ei oficială de facebook: http://www.facebook. com/roxanaandronescu12.

×
Subiecte în articol: Roxana Andronescu