x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Roxen despre Eurovision: „Este o perioadă agitată, dar extrem de frumoasă, pentru că muncesc intens pentru visul meu!”

Roxen despre Eurovision: „Este o perioadă agitată, dar extrem de frumoasă, pentru că muncesc intens pentru visul meu!”

28 Feb 2020   •   08:15
Roxen despre Eurovision: „Este o perioadă agitată, dar extrem de frumoasă, pentru că muncesc intens pentru visul meu!”

Roxen este reprezentanta României la Eurovision 2020. Artista are un timbru vocal unic, o prezență scenică remarcabilă și o emoție care trece dincolo de ecrane. În doar 3 zile, Roxen a filmat 5 lyric-videos pentru cele 5 piese ce au intrat in Selecția Națională Eurovision 2020 și pe care le va cânta pe data de 1 martie în cadrul spectacolului de la Buzău: „Alcohol You”, „Beautiful Disaster”, „Cherry Red”, „Colors” și „Storm”. În aceeași perioadă, artista a filmat și 5 vizualuri ce îi vor susține actul artistic pe scenă, 1 film de prezentare și 2 videoclipuri oficiale pentru piesele din concurs. Roxen se pregătește în fiecare zi pentru competiție: ia lecții de canto, dans, dicție și participă la emisiuni radio și TV.

Roxen a primit multe mesaje de încurajare de la fanii din toată lumea. De altfel, la cotele de pariuri internaționale Eurovision, România se află în prezent pe locul 3 (www.eurovisionworld.com/odds/eurovision).

Programul artistei este, în continuare, extrem de încărcat - sâmbătă a avut concert la Timișoara, apoi a zburat înapoi la București și a venit direct la filmări. Roxen a declarat: „Este o perioadă agitată, dar extrem de frumoasă, pentru că muncesc intens pentru visul meu.  Am niște zile mai aglomerate acum, dar foarte productive. Mă bucur de toată această experiență, descopăr în fiecare zi lucruri noi despre mine și abia aștept ca oamenii să vadă rezultatul final!”

Roxen a colaborat cu regizorul Bogdan Păun, care a declarat: „Tot vizualul, filmul și fiecare videoclip în parte reprezinta stările pure și energia ei interioară materializate, transpuse în forma realității fizice prin culori, natură, spații ce par desprinse dintr-un vis.”

Lyric video-urile deja lansate pe canalul de YouTube al artistei (www.youtube.com/channel/UCOI_GEqpZPLS2HeCY0PGYvA/) îi conturează un profil cosmic, iar Bogdan Păun este încântat: „Sunt fericit că am reușit nu doar să venim cu o estetică placută, am reușit să trecem dincolo de ecran cu energia ei și simt asta când mă uit la imagini.”

×
Subiecte în articol: Roxen eurovision 2020