x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sâmbătă, 2 iulie, juriul X Factor va fi la Timişoara

Sâmbătă, 2 iulie, juriul X Factor va fi la Timişoara

30 Iun 2011   •   21:00
Sâmbătă, 2 iulie, juriul X Factor va fi la Timişoara

Auditiile cu juriul X Factor vor lua startul pe 2 iulie la Timisoara, primul oras in care fenomenul X Factor va reveni, de aceasta data impreuna cu mebrii juriului: Paula Seling, Adrian Sina si Mihai Morar. Toti cei care vor sa asiste la auditii sunt bineveniti sa ia parte la spectacolul oferit de concurenti.

Dupa ce a batut tara in lung si in lat pentru preselectii, caravana X Factor se intoarce in Timisoara in cautarea factorului X. Mihai Morar, Paula Seling si Adrian Sina sunt pregatiti sa le ofere banatenilor care s-au inscris deja sa isi sustina favoritii un spectacol la puterea X. Auditiile cu juriul X Factor vor lua startul pe 2 iulie la Timisoara, incepand cu ora 11:00, la Filarmonica Bana­tul. Pe 2 si 3 iulie caravana X Factor ii asteapta atat pe concurenti, cat si pe sustinatorii lor, iar cei trei membri ai juriului X Factor, Paula, Adi si Mihai, le-au pregatit o surpriza tuturor fanilor formatului de succes care a facut inconjurul lumii: o sesiune speciala de autografe.

Dupa Timisoara, urmeaza Cluj. Ardelenii sunt asteptati pe 9 si 10 iulie la Casa de Cultura a Studentilor, iar constantenii pe 16 si 17 iulie la Casa de Cultura a Sindicatelor. La Iasi, juriul X Factor se va afla pe 23 si 24 iulie, la Casa de Cultura a Studentilor, iar in Bucuresti auditiile cu juriul vor avea loc pe 30 si 31 iulie, 1 si 2 august la Sala Palatului.

Auditiile cu juriul sunt cea de-a doua etapa a show-ului care a innebunit o lume intreaga si pe care, in curand, Antena 1 il va aduce si in Romania. Fara bariere de varsta sau stil, 'X Factor' a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodata de un show de televiziune din Romania.

Informatii suplimentare se gasesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficiala de Facebook: facebook. com/xfactor.romania

×
Subiecte în articol: muzica