x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Şase nume noi confirmate în cadrul festivalului B'ESTFEST Summer Camp 2013

Şase nume noi confirmate în cadrul festivalului B'ESTFEST Summer Camp 2013

de Mihaela Stănescu    |    23 Mai 2013   •   11:25
Şase nume noi confirmate în cadrul festivalului B'ESTFEST Summer Camp 2013

Recunoscut în industria muzicală drept unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din Europa Centrală şi de Est, B’ESTFEST Summer Camp oferă şi anul acesta publicului român, muzică din colţurile Europei, confirmând noi nume în programul festivalului: Viţa de Vie (România), Subscribe (Ungaria), Piranha (Bulgaria), 1000 MODS (Grecia), Hentai Corporation (Cehia) şi Madddog (Italia). Acestea se vor alătura artiştilor anuntaţi deja în line-up-ul ediţiei 2013.

Viţa de Vie (România)
Trupa va susţine pe data de 5 iulie un show special, ce va include exclusiv piese de pe albumul ''Fenomenal''. Lansat în 1999, acesta este cel mai bine vândut material discografic al trupei, fiind considerat un adevărat punct de referinţă în istoria muzicii rock autohtone.




Subscribe (Ungaria)
Originară din Ungaria, trupa Subscribe are la bază o varietate de stiluri muzicale: de la progressive modern metal combinat cu influenţe folk, până la jazz, reggae, hardcore şi chiar funk. Trupa a mai participat la Peninsula, Route 68, Summerfest 2012, ARTmania 2009 şi SamFest Rock 2009.



Piranha (Bulgaria)
Piranha este o trupa de punk rock din Bulgaria ce reuneşte membri din cadrul unor trupe precum Brothers In Blood, Vendetta, Last Hope, C4 şi TVU. Înfiinţată în vara anului 2011, trupa a luat naştere din iubirea faţă de skateboarding şi muzica punk rock.



1000MODS (Grecia)
1000MODS este o trupa de psyhedelic rock originară din Grecia ce s-a format în vara anului 2006. Echipamentul vintage, sunetele analog, precum şi pasiunea pe care o depun pe scena sunt ceea ce îi diferenţiază pe membrii acestei trupe şi îi ajută să iasă în evidenţă.



Hentai Corporation (Cehia)
Originară din Cehia, Hentai Corporation este o trupă ce are la bază un cocktail eclectic de stiluri muzicale, fiind totodată puternic influenţată de era trash-rock’n’roll. Aşa cum declara o revistă de specialitate, trupa Hentai Corporation are sound-ul pe care l-ar fi avut Led Zeppelin dacă s-ar fi format după inventarea drum and bass-ului şi totodată ar fi crescut cu influenţele muzici tradiţionale cehe şi Napalm Death.



Madddog (Italia)
Madddog este o trupă punk-rock/reggae de origine italiană, formată în anul 2008. Sound-ul trupei include o mulţime de genuri muzicale: punk-ul este folosit pentru a produce o explozie de energie, iar reggae-ul este folosit pentru starea de fericire pe care o transmite publicului.




Programul festivalului:

Ziua 1, 5 iulie 2013
VIŢA DE VIE (România)
THE HEAVY (Marea Britanie)
TEXAS (Scoţia)
JOKER (Marea Britanie)
TIAMAT (Suedia)
1000MODS (Grecia)

Ziua 2, 6 iulie 2013

BIOHAZARD (Statele Unite)
NAS (Statele Unite)
NNEKA (Germania)
NOISIA (olanda)
PIRANHA (Bulgaria)

Ziua 3, 7 iulie 2013
ENTER SHIKARI (Marea Britanie)
FRICTION (Marea Britanie)
SOILWORK (Suedia)
CHASE & STATUS (Marea Britanie)
SUSCRIBE (Ungaria)
HENTAI CORPORATION (Cehia)
MADDOG (Italia)

Pentru mai multe detalii suplimentare despre B'ESTFEST Summer Camp 2013 click aici.


×