x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Scorpions seretrage

Scorpions seretrage

de Alex Revenco    |    29 Ian 2010   •   00:00
Scorpions seretrage

Formaţia germană a anunţat că îşi încetează activitatea după o carieră de aproape 40 de ani. Dar înainte de asta, Klaus Meine & Co. vor lansa în luna martie un nou album, intitulat "Sting In The Tail", şi vor porni într-un turneu "de adio", ce se va întinde pe cinci continente.

Turneul începe în luna mai, în Germania, dar înainte, trupa susţine câteva concerte de "încălzire", Cehia şi Rusia - în martie, Belgia - în aprilie. Până acum, în România, Scorpions a concertat în 1993 - Bucureşti, Rock' 93, în 2002 - Braşov, Cerbul de Aur, în 2007 - Sibiu şi în 2008 - Craiova.

Pe site-ul formaţiei a fost postat un mesaj pentru fani, unde cei de la Scorpions declară ca "au fost norocoşi să facă muzică, live, pe scenă sau în studio... a fost întotdeauna o mare plăcere, un scop în viaţă şi multă pasiune". Totodată, ei anunţă că "au ajuns la capătul drumului" şi că vor "să încheie extraordinara lor carieră, la cel mai înalt nivel".

"În ultimele luni, cât am lucrat la noul album, am simţit cât de puternică şi creativă a fost munca noastră şi câtă bucurie mai avem, încă, să facem muzică"
Scorpions

×
Subiecte în articol: muzica