x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Se caută o trupă pentru Wacken Open Air

Se caută o trupă pentru Wacken Open Air

de Catalina Iancu    |    21 Apr 2010   •   00:00

Formaţiile din întreaga lume pot obţine un loc pe afişul Wacken Open Air 2010, unde vor mai cânta Iron Maiden, Motley Crue, Slayer şi mulţi, mulţi alţii.

Metal Masters este un nou concurs iniţiat în acest an de organizatorii Wacken Open Air. Competiţia este deschisă tuturor trupelor, care nu au de făcut decât să-şi urce un clip pe site-ul wackentube.com. Din juriu vor face parte toţi fanii care vor accesa portalul video al festivalului amintit, iar câştigătorul va obţine un loc pe afişul ediţiei de anul acesta a W:O:A. Concursul a început ieri şi va fi deschis până la 30 iunie.

Metal Masters este al doilea concurs prin care trupele pot ajunge la Wacken. În 2004 a fost creat Metal Battle, cu scopul de a stimula noua generaţie de muzicieni. În 2010, la Metal Battle participă grupuri din 26 de ţări, iar România va fi reprezentată în această competiţie pentru al doilea an consecutiv.

Wacken Open Air a ajuns la ediţia a 21-a şi are un lineup cu care puţine festivaluri se pot lăuda. Astfel, între 4 şi 7 august, în apropierea satului german Wacken, din landul Schleswig-Holstein, vor evolua, în faţa a circa 70.000 de fani, Iron Maiden, Motley Crue, Slayer, Arch Enemy, Atrocity, Tiamat, Corvus Corax, Alice Cooper, Amorphis, Anvil, Tarja Turunen etc.

×
Subiecte în articol: muzica