x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Selena Gomez anunţă că va lansa "foarte curând" un nou album

Selena Gomez anunţă că va lansa "foarte curând" un nou album

11 Dec 2017   •   21:00
Selena Gomez anunţă că va lansa "foarte curând" un nou album

 Cântăreaţa şi actriţa de 25 de ani a declarat luni, la emisiunea "Breakfast Show" difuzată de BBC Radio 1, că înregistrările la cel de-al treilea său album de studio sunt în stadiu avansat, relatează agenţia de ştiri UPI. 

"Nu este vorba despre o posibilitate. Cred că oamenii ştiu ce an am avut, cum mi-am pus sentimentele în muzică şi mi-am dorit să fie proaspătă. Pentru mine nu a fost vorba despre topuri sau despre vânzări. M-a preocupat mai mult ce pot face din punct de vedere creativ pentru muzica mea", a spus Selena Gomez. 

"Da, pot să spun că inspiraţia mea pentru acest nou album este în plin avânt şi îl voi lansa foarte curând", a adăugat ea. 

Cântăreaţa a postat duminică pe contul ei de Instagram o imagine în care este văzută într-un studio de înregistrări. În mesajul postat alături de fotografie Selena Gomez pare să confirme că noul ei album va fi lansat în 2018. 

"Până anul viitor voi fi aici", a scris vedeta pe contul ei care are 131 de milioane de followeri. 

Selena Gomez a lansat albumul "Revival" în octombrie 2015 şi a scos în acest an trei single-uri, "Bad Liar", "Fetish" împreună cu Gucci Mane şi "Wolves" cu Marshmello. Cele trei piese ar urma să facă parte din viitorul său album, potrivit UPI.AGERPRES

×