x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Shakira: Încă 500 de bilete la Gazon A

Shakira: Încă 500 de bilete la Gazon A

de Sebastian S. Eduard    |    06 Mai 2011   •   12:54

Dupa ce a fost declarata sold-out de doua ori, zona Gazon A pentru concertul Shakira din 7 mai, se va suplimentata cu alte 500 de bilete. Show-ul Shakirei de la Bucuresti este primul spectacol in aer liber pe care artista il va sustine anul acesta in cadrul turneului "The Sun Comes Out”. Parte din Emagic Summer Fest, evenimentul va avea loc pe 7 mai, in Piata Constitutiei, show-urile din deschidere fiind asigurate de Smiley si Bosquito.

Ca urmare a numarului impresionant de cereri de bilete inregistrate pentru concertul Shakira in ultimele zile, organizatorii au regandit planul locatiei astfel incat sa poata acomoda inca 500 de persoane in zona Gazon A. Biletele ramase disponibile, respectiv cele in Gazon B - 120 de lei, precum si cele recent suplimentate in Gazon A – 180 de lei, vor putea fi achizitionate de la punctele de vanzare autorizate (reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si The Ark) precum si de la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, aripa Calarasi) si de la casele de bilete amplasate in Piata Constitutiei, pe fiecare dintre cele doua cai principale de acces (Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite).

Accesul se va face incepand cu ora 17:00, pe baza biletului valid, la intrarea principala fiecare spectator urmand a primi o bratara specifica pentru zona in care biletul ofera acces, respectiv golden VIP (prima categorie de pret), cea de a doua categorie - 280 lei sau Gazon A. Atat biletul cat si bratara vor trebui pastrate pe toata durata concertului, ele permitand iesirea si reintrarea in zona de concert. Posesorii de bilete in gazon B nu vor primi bratara decat la iesirea din zona de concert, si doar daca doresc sa reintre in spatiul de eveniment. Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugati sa nu deterioreze sau sa-si scoata bratara, si sa pastreze asupra lor biletul.

Ca urmare a indisponibilitatii parcarii din zona Pietei Constitutiei, organizatorii recomanda folosirea mijloacelor de transport in comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeratiilor la intrarea in zona de concert, este recomandata folosirea ambelor cai de acces, incepand chiar cu ora 17:00 (pentru mai multe detalii legate de accesul in fiecare zona a spatiului de concert, consultati schita atasata). Celor care detin bilet in sectoarele A, C, E, F, I (prima categorie, Golden VIP) sau K, L, M, N (cea de a doua categorie), le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc in sectoarele B, D, G, H, J din prima categorie, respectiv O, P, Q, R din cea de a doua categorie, le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Bd. Natiunile Unite.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

×
Subiecte în articol: bucuresti concert shakira