x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Show de lasere la... cetate!

Show de lasere la... cetate!

de Dana Andronie    |    24 Iun 2014   •   13:33
Show de lasere la... cetate!

O noua ediţie a festivalului Pro Istoria Fest va avea loc pe 28 şi 29 iunie la Cetatea Deva. Holograf, Vunk, Mandinga şi mulţi alţi artişti de renume vor participa la sărbătoarea de două zile ce se va desfăşura la poalele cetăţii.

Pro Istoria Fest este un proiect al asociaţiei Star Education care a demarat în 2011 cu promovarea cetăţilor Poenari si Rasnov şi a Curţii Domneşti din Târgovişte. În anii următori a continuat cu cinci alte noi locuri de mare însemnătate istorică din România: Cetatea Enisala, Cetatea Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Cetatea de Scaun a Sucevei, Cetatea Sighişoara şi Muzeul Goleşti şi s-a reîntors şi la primele trei cetăţi vizitate în 2011. Pro Istoria Fest îşi propune să pună muzica prezentului în slujba trecutului.

În 2014 Pro Istoria Fest are ocazia să poposească şi la Cetatea Deva. Festivalul va aduce sărbătorii atât un parfum medieval prin activităţile ce se vor desfăşura în prima parte a celor două zile, cât şi nota modernă a muzicii interpretată de artiştii invitaţi în spectacolele ce vor încheia fiecare zi. Un show de lasere şi un show de artificii impresionante, ambele sincronizate cu muzica, vor face deliciul spectatorilor prezenţi la eveniment.

Pe 28 iunie publicul din Deva şi din împrejurimi va avea ocazia să se întâlnească cu Teatrul pentru copii Zurli, Matilda Pascal Cojocăriţa, Dinu Iancu Sălăjanu, Andreea Bănică, Connect-R şi Mandinga, iar pe 29 iunie - cu Teatrul de păpuşi Muschetarii, Nicoleta Voica, Andra, 3 Sud Est, Vunk şi Holograf.







×