x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Smiley, Diana Ross și Michael Jackson, Ion Dolănescu, Nicu Constantin și Amy Winehouse, la “Te cunosc de undeva!”

Smiley, Diana Ross și Michael Jackson, Ion Dolănescu, Nicu Constantin și Amy Winehouse, la “Te cunosc de undeva!”

31 Mar 2017   •   21:30
Smiley, Diana Ross și Michael Jackson, Ion Dolănescu, Nicu Constantin și Amy Winehouse,  la “Te cunosc de undeva!”

Muzică live și artiști iubiți în lumea întreagă sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Așadar, sâmbăta aceasta, Ruby se va transforma într-un personaj foarte dorit la “Te cunosc de undeva!”, Amy Winehouse, în timp ce mezinul “Cuza” îl va imita pe canadianul Justin Bieber, sub privirile celor doi colegi ai săi din trupa “Noaptea Târziu”, dar și ale altor 20 de prieteni, care au venit să-l susțină zgomotos din public. Biu Marquetti va cânta unul dintre hiturile internaționale ale grupului La Bouche, precum solista acestuia, Melanie Thorton, Bianca Sârbu va imita cu un număr de Revistă un actor de neegalat în comedia românească, Nicu Constantin, în timp ce Anda Adam va aduce pe scena show-ului un moment disco și foarte colorat, transformată în Lady Miss Kier, solista grupului de mare succes în anii ’90, Dee-Lite. Sore va interpreta “În stație la Lizeanu”, un mega hit al folclorului de bloc reîmprospătat de carismaticul ei prieten, Smiley care, pentru acest rol, i-a împrumutat  jacheta personală. Daniel Max Dragomir se transformă într-un Don Juan al folclorului autohton, Ion Dolănescu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor fi de aceasta data Diana Ross și Michael Jackson, în vreme ce Alex Vasilache îl va aduce din nou, la “Te cunosc de undeva!”, pe CRBL, cu un moment emoționant.

Seara va fi deschisă de Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, care vor interpreta cel mai recent hit al lor, “Din întâmplare”.

Care va fi, de data aceasta, cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

×