x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Snoop Dogg, arestat din nou pentru posesie de droguri

Snoop Dogg, arestat din nou pentru posesie de droguri

de Mediafax    |    10 Ian 2012   •   08:10
Snoop Dogg, arestat din nou pentru posesie de droguri

Rapperul american Snoop Dogg a fost arestat la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce agentii americani care controleaza traficul de frontiera au descoperit o cantitate mica de marijuana in autobuzul cu care artistul se deplaseaza in turneele sale.

Snoop Dogg, in varsta de 40 de ani, a fost oprit, sambata, in acelasi punct de control din Sierra Blanca, din statul Texas, unde cantaretul de muzica country Willie Nelson a fost arestat pentru posesie de marijuana in 2010, au precizat vamesii americani.

Bill Brooks, purtatorul de cuvant al U.S. Customs and Border Protection, a spus ca angajatii de la vama au efectuat un control de rutina in autobuzul in care se afla rapperul, la granita americano-mexicana, si au simtit miros de marijuana.

"Atunci cand ofiterii nostri au efectuat o perchezitie, au descoperit o cantitate mica de marijuana si l-au predat (pe Snoop Dogg, n.r.) serifului din Hudspeth County", a adaugat Bill Brooks.

Un purtator de cuvant al serifului local a declarat ca Snoop Dogg a recunoscut in cele din urma ca drogurile ii apartineau. Un caine a gasit un flacon de medicamente plin cu foite pentru tigarile cu marijuana si alte doua flacoane pline cu marijuana.

Rapperul a fost acuzat pentru posesie de droguri, eliberat si somat sa se prezinte la tribunal pe 20 ianuarie.

Snoop Dogg, al carui nume real este Calvin Broadus, a fost arestat si condamnat de multe ori in ultimii zece ani, pentru posesie de droguri, de la marijuana la cocaina, si port ilegal de arma.

In 2008, Snoop Dogg si Willie Nelson au colaborat la piesa "My Medicine" si videoclipul ei, considerat un omagiu destul de "transparent" adus marijuanei.

Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Doggumentary" (2011).

Snoop Dogg a sustinut un concert, in septembrie 2008, la Arenele Romane din Bucuresti.

×