x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Snoop, necenzurat

Snoop, necenzurat

de Raluca Grintescu    |    07 Mar 2008   •   00:00

Snoop Dogg a bătut palma cu postul de televiziune American E! pentru a fi protagonistul unui reality show, “Snoop Dogg’s Father Hood”.

Rapperul american se “dezveleşte” publicului

 

Snoop Dogg a bătut palma cu postul de televiziune American E! pentru a fi protagonistul unui reality show, “Snoop Dogg’s Father Hood”. În fiecare duminică seara, americanii pot urmări timp de 45 de minute secvenţe necenzurate din viaţa de zi cu zi a rapperului împreună cu familia sa, şi anume Shante – soţia sa, a cărei poreclă, “Boss Lady”, dezvăluie statutul ei în casă, fiica sa, Corie, pe care Snoop o alintă “Choc”, băiatul cel mare, Corde, poreclit “Spank”, şi fiul său cel mic, Cordell, dezmierdat “Rook”.

 

INTIMITĂŢI. După o relaţie de 18 ani alături de soţia sa, Snoop Dogg a acceptat în sfârşit ca lumea să pătrundă în intimitatea casei sale şi să afle cât mai multe despre viaţa lui privată.

Se pare că publicul de peste Ocean a afişat un vădit interes pentru show-ul lui Snoop Dogg, întrucât acesta este pe locul întâi în ceea ce priveşte audienţele de duminică seara în Statele Unite. Reality show-ul s-a lansat în ianuarie şi în Marea Britanie.

Artistul se pregăteşte să scoată şi un nou material discografic. Invitat la show-ul lui Larry King, Snoop Dogg  a afirmat că următorul său album va fi o combinaţie între country şi rap, ceva inedit pe piaţa muzicală.

 

Flashout

IMAGINE. La mai puţin de două luni de la naşterea primului ei copil, Christina Aguilera se întoarce la muncă. Cântăreaţa a acceptat recent să fie imaginea internaţională a colecţiei de bijuterii a bunului ei prieten designerul Stephen Webster. Aguilera a fost fotografiată purtând noua colecţie Webster, compusă din brăţări, inele, cercei şi coliere din argint. Designerul a mărturisit că a ales-o pe Christina deoarece ea este muza lui, care îl inspiră de multă vreme.

 

PRO MEDIU. Membrii Radiohead nu participă anul acesta la Festivalul Glastonbury din Marea Britanie, renumit ca fiind cel mai noroios festival din lume, deoarece modul în care oamenii se deplasează la acest eveniment afectează mediul înconjurător. Thom Yorke, liderul formaţiei, este îngrijorat de faptul că toţi cei care merg la festival vor folosi maşina personală, deoarece spectacolul are loc într-o zonă rurală unde nu există mijloace de transport în comun. În opinia sa, această situaţie reprezintă “un dezastru ecologic”.

×
Subiecte în articol: muzica snoop snoop dogg