x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Solistul formaţiei Papa Roach a vrut să se sinucidă: M-am dus în California să mă spânzur

Solistul formaţiei Papa Roach a vrut să se sinucidă: M-am dus în California să mă spânzur

24 Sep 2012   •   11:18
Solistul formaţiei Papa Roach a vrut să se sinucidă: M-am dus în California să mă spânzur

Solistul formatiei Papa Roach, Jacoby Shaddix, a vrut sa se sinucida inainte de inceperea inregistrarilor pentru noul album, "The Connection", informeaza contactmusic.com.

Jacoby Shaddix, in varsta de 36 de ani, s-a gandit la sinucidere dupa un deceniu in care s-a luptat cu dependenta de alcool si din cauza relatiei tensionate cu sotia lui, Kelly.

"M-am dus in Sausalito (California) sa ma spanzur. Eram intr-o stare ingrozitoare. Alcoolul, stilul meu de viata, femeia cu care aveam o relatie de cand aveam 16 ani. Niciodata nu am fost atat de distrus. Ma gandeam serios sa pun punct la tot", a marturisit Jacoby.

In timp ce se afla in camera de hotel si se gandea la ultima conversatie pe care o va avea cu familia la telefon, Jacoby s-a razgandit. "Sinuciderea este cel mai egoist lucru. Asa ca am decis sa indur durerea. Simteam ca ma pierd. Am scris un cantec in loc sa-mi iau zilele", a spus solistul Papa Roach.

Cantecul se numeste "Before I Die" si face parte de pe al saptelea album Papa Roach, "The Connection", care va fi lansat pe 1 octombrie.

Initial, Jacoby Shaddix nu a vrut sa scrie despre experienta cutremuratoare, dar l-au convins colegii de trupa si producatorul. "Mi-au spus: Trebuie sa faci asta. Pe toate albumele noastre ai vorbit despre experientele prin care treci brutal de sincer", a spus solistul trupei Papa Roach.

×
Subiecte în articol: muzica sinucidere album papa roach