x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sony Music lanseaza pe un dublu disc coloana sonora a filmului "Michael Jackson’s This Is It”

Sony Music lanseaza pe un dublu disc coloana sonora a filmului "Michael Jackson’s This Is It”

23 Sep 2009   •   00:00

Pe 26 octombrie, odata cu mult-asteptatul "This Is It", fanii Michael Jackson vor avea parte de inca o surpriza: coloana sonora a filmului ultimelor repetitii ale Regelui Pop va fi lansata sub forma unui dublu disc ce va include o piesa nedata publicitatii pana acum. "This Is It" - piesa despre care John McClain, producatorul albumului, spune ca "demonstreaza, inca o data, geniul lui Michael Jackson" - va putea fi auzita prima data pe 12 octombrie.

Albumul mai contine si un booklet de 36 de pagini, cu numeroase fotografii care il infatiseaza pe Michael in timpul ultimelor sale repetitii.  

"This Is It" - filmul - va oferi fanilor (si nu numai) ocazia de a intra in culisele a ceea ce ar fi fost cel mai spectaculos comeback al ultimilor ani. Urmarindu-l pe artist pe parcursul a cateva luni, din aprilie pana in iunie, filmul a fost realizat din mai bine de 100 de ore de inregistrari. Pe scurt, il vom vedea pe Michael Jackson - cantaretul, dansatorul, regizorul, geniul creativ, pe scurt, artistul, creand si perfectionandu-si ultimul show.
 

×
Subiecte în articol: muzica