x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ștefan Bănică și Delia, recitaluri de excepție  în prima gală ”X Factor” din acest sezon

Ștefan Bănică și Delia, recitaluri de excepție  în prima gală ”X Factor” din acest sezon

15 Dec 2017   •   22:05
Ștefan Bănică și Delia, recitaluri de excepție   în prima gală ”X Factor” din acest sezon
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Concurenții X Factor întră, în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în prima gală din cel de-al șaptelea sezon. Telespectatorii vor putea alege marele câștigător pe data de 22 decembrie, de la ora 20:00 la Antena 1.

            În luna decembrie, emoțiile sporesc o dată cu intrarea concurenților în galele de pe 15 și 17 decembrie, de la ora 20:00, când viitorul lor în concurs depinde de votul telespectatorilor. Pe 22 decembrie, tot aceștia vor fi cei care vor alege marele câștigător al celui de-al șaptelea sezon ”X Factor”.

În aceastã searã, de la ora 20:00, doi dintre jurați au pregătit câteva surprize pentru telespectatori. Ștefan Bănică și invitatul său Cabron, dar și Delia alături de Macanache și The Motans vor susține recitaluri de excepție.

Tot vineri seara, telespectatorii vor afla și cine este Finalistul Publicului, concurentul care pe parcursul audițiilor a primit cele  mai multe voturi în aplicația ”X Factor”. Acesta va intra în categoria corespunzătoare vârstei sale. Fiecare concurent, inclusiv Finalistul Publicului, va interpreta câte o melodie, urmând ca în urma reprezentației mentorul grupei să aleagă doar unul dintre ei pentru a rămâne în concurs.

Ceilalți cinci concurenți – câte unul din fiecare grupă și doi din cea în care a intrat Finalistul Publicului - vor avea șansa de a convinge telespectatorii să îi voteze prin SMS la 1313 cântând o nouă melodie în prima gală ”X Factor”. Aceștia vor putea fi votați de vineri seara, de la finalul primei gale, și până duminică seara, 17 decembrie, ora 20.00, când începe cea de-a doua gală live. Doar primii trei concurenți clasati în ordinea voturilor publicului vor fi salvați și se vor califica pentru a performa în cea de-a doua gală live.

×