x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ştefan Bănică susţine două concerte "Te iubesc, femeie!" pe 4 şi 5 martie

Ştefan Bănică susţine două concerte "Te iubesc, femeie!" pe 4 şi 5 martie

28 Ian 2016   •   14:18

Ştefan Bănică susţine două concerte intitulate "Te iubesc, femeie!", pe 4 şi 5 martie, la Circul Globus din Capitală, informează reprezentanţii artistului într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Playlist-ul conţine cântecele de dragoste din repertoriul lui Ştefan Bănică, reinterpretate în varianta acustică. De asemenea, promit organizatorii, din show-urile dedicate doamnelor "nu vor lipsi invitaţii speciali şi momentele inedite".

"Concertele acustice din martie sunt aşteptate de fiecare dată de mine şi trupa mea, pentru noi reprezintă esenţa muzicii pe care o cântăm, întoarcerea la rădăcini, la momentul în care au fost create piesele. Concertele 'Te iubesc, femeie!' sunt cadoul meu special pentru doamne şi domnişoare, cu prilejul Zilei Femeii, concerte în care cântăm cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, mai cunoscute sau mai puţin cunoscute", afirmă artistul, citat în comunicat. "Este, poate, cea mai bună ocazie de a-mi reorchestra piesele în maniera acustică şi de a obţine un sunet cald, cu un mesaj pe măsură, care să meargă direct la sufletul celor care ascultă", adaugă Bănică.

Biletele pot fi cumpărate de la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, Staţia de metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, bilet.ro, eventim.ro.

×
Subiecte în articol: stefan banica