x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sting a împlinit 25 de ani de carieră solo

Sting a împlinit 25 de ani de carieră solo

de Alex Revenco    |    30 Sep 2011   •   21:00
Sting a împlinit 25 de ani de carieră solo

Si cu acest prilej, la sfarsitul lui septembrie, urmeaza sa apara pe piata 'The Defi­nitive Box Set Collection', ce contine trei CD-uri (cu 45 de piese solo remasterizate), un DVD cu imagini live inedite plus o impresionanta carte ce include fotografii per­sonale, versuri si o nota introductiva scri­sa de Sting. Acest impresionant box set, dorit de orice fan Sting, va fi editat de Cherrytree/A&M Records/Universal Music Group, se va gasi si in Romania, la un pret es­timativ de 89 de lei. Selectiile muzicale cu­prind intreaga sa cariera solo, de la albumul de debut din 1985, 'The Dream Of The Blue Turtles', pana la cel mai recent ma­terial, 'Live In Berlin', material ce a fost pre­zentat si in cadrul senzationalului concert de la Bucuresti. Printre piesele de rezistenta se afla toate hiturile lui Sting, printre care 'Brand New Day', 'The Soul Cages', 'If I Ever Lose My Faith In You', 'Whene­ver I Say Your Name' featuring Mary J. Blige si multe altele.

'Sting: 25 de Ani' a fost produs de Rob Mathes iar producatorul executiv este ni­meni altul decat managerul lui Sting, Kathryn Schenker. Box set-ul include si noua piese remixate de Robert Orton si Steve Fitzmaurice, exclusiv pentru aceasta colectie.

Discurile sunt prezentate intr-un amba­laj de carte de o calitate superioara, ce include fotografii personale rare reali­za­te de fotografi renumiti la nivel in­ter­na­ti­o­nal, versuri si comentarii personale, precum si o introducere, scrisa chiar de Sting.

×
Subiecte în articol: muzica sting