x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sting, Enrique Iglesias şi Jennifer Lopez au cântat la nunta fiului unui magnat rus

Sting, Enrique Iglesias şi Jennifer Lopez au cântat la nunta fiului unui magnat rus

28 Mar 2016   •   21:31
Sting, Enrique Iglesias şi Jennifer Lopez au cântat la nunta fiului unui magnat rus

Magnatul rus Mikhail Gutseriyev a organizat la sfârşitul săptămânii trecute, la Moscova, o nuntă mai mult decât fastuoasă pentru fiul său Said, provocând o avalanşă de comentarii critice pe internet, în care omului de afaceri din domeniul energiei i se reaminteau - cu înregistrări video - sfaturile date concetăţenilor săi pentru a face economii în vremuri de criză, relatează luni EFE şi DPA.


Potrivit unor estimări făcute de presa din Rusia, petrecerea, supranumită ''Nunta secolului 2.0'', ar fi costat aproximativ 10 milioane de dolari, sumă care include şi onorariile de ordinul milioanelor de dolari pentru cântăreţii vedetă care au asigurat programul artistic: Sting, Enrique Iglesias şi Jennifer Lopez.

Se pare că numai rochia miresei, decorată cu pietre preţioase şi cântărind 25 de kilograme, ar fi valorat 25 de milioane de ruble (370.000 de dolari).

Mikhail Gutseriyev, a cărui familie este originară din regiunea Inguşetia, din sudul Rusiei, are o avere estimată de 5,9 miliarde de dolari şi este situat de revista ''Forbes'' pe locul 38 al listei celor mai bogaţi oameni din Rusia.

Mirele, Said Gutseriyev, lucrează la compania petrolieră RussNeft, la care tatăl său conduce consiliul de administraţie, iar mireasa provine din aceeaşi republică nord-caucaziană, are 20 de ani şi este studentă la stomatologie în Moscova.

Portalul rus LifeNews a scris că tânărul cuplu şi-a continuat petrecerea în Marea Britanie, alături de ''prietenii londonezi'', bucurându-se şi de prestaţii artistice ale unor mari vedete, precum Elton John şi Beyonce.

Sursa: Agerpres

×