x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ştiri

Ştiri

07 Noi 2008   •   00:00

LANSARE - RIFF aduce ambuscada
 În această seară, de la ora 20:00, în sala ArCuB va avea loc un concert-eveniment de excepţie. Grupul RIFF (foto), unul dintre cele mai longevive şi autentice din rock-ul românesc, îşi lansează cel de-al 10-lea album muzical, intitulat "Ambuscada". Într-un concert special de două ore vor fi prezentate piese de pe noul album, dar şi hiturile grupului ce au încântat publicul în cele peste 3.000 de concerte susţinute în ţară şi în Europa. Concertul face parte din turneul naţional RIFF – "Tu hotărăşti ce muzică asculţi!" şi va cuprinde oraşele: Bucureşti, Sibiu, Braşov, Tg. Mureş, Cluj- Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Deva, Bistriţa, Iaşi, Craiova, Constanţa. (R.G.)



ROISING MURPHY - Ţinute extravagante
Peste 3.000 de oameni au participat la concertul susţinut miercuri seară de "diva electro" Roisin Murphy la Sala Polivalentă. Pe parcursul a două ore, artista şi-a delectat fanii atât cu hituri precum "Overpowered", "Let Me Know", "Ruby Blue" sau "Movie Star", cât şi cu ţinutele extravagante, schimbate aproape la fiecare piesă.
 
CONCERT - Ace of Base
După mai mulţi ani de absenţă de pe piaţa muzicală, Ace of Base a pornit din nou la drum. Cu un nou material discografic în lucru şi într-o nouă formulă, trupa a început turneul mondial "Redefined 2008-2009", care include în această toamnă şi România, cu un concert la data de 8 noiembrie la Sala Palatului. Spectacolul va readuce hiturile care au făcut din Ace of Base una dintre cele mai renumite formaţii din lume la vremea respectivă, dar şi piese noi. (R.G.)

CONFRUNTARE  -  Hip-hop şi wrestling

După o pauză de un an, sfârşitul lui 2008 va aduce fanilor hip-hop unul dintre cele mai apreciate evenimente de gen: campionatul Battle Off Da Dome, ajuns la ediţia a IV-a. Timp de două runde preliminare, 32 de concurenţi se vor "lupta" în rime pentru un loc în marea finală şi pentru premiile în valoare de peste 1.500 de euro! Prima rundă a Battle Off Da Dome IV va avea loc duminica aceasta, 9 noiembrie, în Clubul Suburbia. (R.G.)

LA SALA PALATULUI - Cinci tenori
"Noaptea celor cinci tenori" va avea loc duminică 7 decembrie, la Sala Palatului, cu începere de la ora 20:00. Este vorba despre cinci dintre cei mai buni tenori ai momentului, Vincenzo Sanso, Luigi Frattola, Stoyan Daskalov, Grigor Palikarov şi Giuliano di Filippo, acompaniaţi de Metropolitan International Simphony Orchestra. Cu acest prilej, vom avea din nou bucuria să ascultăm arii celebre din opere de Verdi, Donizetti, Rossini, Puccini, îndrăgitele canţonete italiene şi magnificele cântece de Crăciun, într-o interpretare de vis.

×
Subiecte în articol: muzica