x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Suplimentări de bilete la Metallica şi Iron Maiden

Suplimentări de bilete la Metallica şi Iron Maiden

de Raluca Grintescu    |    16 Iul 2008   •   00:00
Suplimentări de bilete la Metallica şi Iron Maiden

După succesul concertului Judas Priest din cadrul B’ESTFEST AFTERSHOCK, fanii muzicii rock mai au încă două motive de bucurie: se suplimentează numărul de bilete pentru concertele Metallica şi Iron Maiden

După succesul concertului Judas Priest din cadrul B’ESTFEST AFTERSHOCK, fanii muzicii rock mai au încă două motive de bucurie: se suplimentează numărul de bilete pentru concertele Metallica (foto) şi Iron Maiden! Pentru show-ul Metallica se vor pune în vînzare încă 1.000 de bilete, în diferite zone: Gazon A (180 lei), Gazon B (100 lei), Tribuna 1 – Sector F (250 lei) şi Tribuna 2 – Sector B (180 lei). Acestea vor fi disponibile începînd de mîine, ora 00:00, pe www.myticket.ro.

 
ATENŢIE! Pentru concertul Iron Maiden se vor pune în vînzare încă 1.500 de bilete în Gazon A (130 lei), care vor putea fi achiziţionate începînd de sîmbătă, 19 iulie, de pe www.myticket.ro (ora 00:00) şi din magazinele Diverta (sîmbăta dimineaţa). Alături de această suplimentare, pentru Iron Maiden mai sînt încă disponibile bilete şi în Gazon B, şi în tribune. La concertele Metallica, Lenny Kravitz şi Iron Maiden, din cauza aglomeraţiei şi a temperaturilor foarte ridicate va fi interzis accesul copiilor sub 10 ani în zonele Gazon A şi Gazon B. Părinţii care au cumpărat deja bilete în aceste zone sînt rugaţi să contacteze serviciul de ticketing la numărul de telefon 0722.70.41.91 sau la adresa de e-mail  pentru a li se returna valoarea biletelor.

×
Subiecte în articol: muzica iron maiden bilete