x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ţapinarii, în turneu

Ţapinarii, în turneu

de Alex Revenco    |    08 Feb 2008   •   00:00

În Club A, Adrian şi Cosmin Covei cântă pentru a şaptea oară, consecutiv, de Anti-Valentine’s Day. Iar turneul de promovare a celui de-al şaptelea album (“7 păcate răscumpărate”) coincide cu turneul anti-Valentine’s Day.

Braşov – 12 februarie, Cluj – 13, Bucureşti – 14, Club A,  Constanţa – 15

 

În Club A, Adrian şi Cosmin Covei cântă pentru a şaptea oară, consecutiv, de Anti-Valentine’s Day. Iar turneul de promovare a celui de-al şaptelea album (“7 păcate răscumpărate”) coincide cu turneul anti-Valentine’s Day. Despre noul disc aflăm de la Adrian: “Am lucrat la el încă dinainte să se lanseze precedentul («Viaţa de cuplu e ca mersul pe tricicletă»)”.

 

INVITAŢI. “Piesele erau compuse din 2005, iar una o cântam în concerte chiar de pe atunci. Dar a trebuit să stăm liniştiţi că aveam alt disc de lansat. Dar din ianuarie-februarie anul trecut am început să lucrez în studio la noul disc... La chitară bas e Ionuţ Ivana, basistul meu de la trupa SeMnE, proiectul meu de rock, şi unul dintre cei mai buni prieteni ai mei... La electrică e Andu, tot de la SeMnE dar şi de la N E R V, Vali Stancu e la tobe & clape şi Mihnea (Luna Amară) la trompetă.”

 

SPRE ROCK. “În final au ieşit 23 de track-uri, dintre care 14 melodii, şapte momente de stand-up şi două scenete. Este cel mai lung album al nostru, dar şi cel mai lucrat, cu un sound total diferit, spre rock, mult spre rock.”

 

Discuri pentru player

 

Leona Lewis

Spirit. Frumoasa interpretă a câştigat în 2006 X- Factor (varianta britanică a celebrei competiţii American Idol) şi un an mai târziu a înregistrat acest debut, în colaborare cu Simon Cowell (creatorul show-ului) şi cu faimosul Clive Davis. Lucrând cu cei mai mari compozitori şi producători din lume, Leona a realizat o colecţie de cântece foarte reuşite, astfel încât absolut orice piesă de pe “Spirit” este un potenţial hit. În prima săptămână de la lansare, discul s-a vândut în 375.000 de exemplare.

 

Michael Jackson

Thriller. Au trecut 25 de ani  de la apariţia celui mai bine vândut album al tuturor timpurilor şi este o ocazie perfectă pentru o reeditare. Discul va apărea în curând într-o variantă de lux ce conţine, pe lângă tracklist-ul original, încă şapte piese, un DVD şi un booklet de 48 de pagini. Cele şapte bonus tracks sunt realizate cu cei mai în vogă artişti ai momentului, Fergie, Kanye West, Akon, Will.i.am. DVD-ul conţine celebrele clipuri Thriller, Billie Jean şi Beat It plus Billie Jean live (1983).

 

Sean Kingston

Sean Kingston. După superhiturile “Beautiful Girls” şi “Me Love”, Sean Kingston a lansat recent al treilea single de pe albumul de debut. Sean este un puşti de 17 ani care sfidează orice şablon comercial, reuşind prin calitatea muzicii şi un farmec aparte să cucerească topurile din întrega lume. Al treilea single e “Take You There”, o piesă mult mai sensibilă, mai duioasă şi foarte potrivită pentru Valentine’s Day. Una dintre cele mai tari piese este “There’s Nothin’,” un duet cu Paula DeAnda.

 

Britney Spears

Piece Of Me. Este al doilea single de pe albumul Blackout, apărut anul trecut şi se preconizează că va avea un succes şi mai mare decât primul, “Gimme More”. Asta şi pentru că se aşteaptă o reacţie de simpatie a fanilor faţă de vedeta recent internată în spital, cu grave probleme psihice. Contrar publicităţii negative de care “se bucură” Britney în ultimul timp, “Blackout” rămâne unul dintre cele mai reuşite albume pop din 2007, elogiat de majoritatea criticilor de specialitate.

×
Subiecte în articol: muzica