x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Te cunosc de undeva! O cunoscută artistă cântă cu Florin Ristei

Te cunosc de undeva! O cunoscută artistă cântă cu Florin Ristei

16 Dec 2016   •   18:44
Te cunosc de undeva! O cunoscută artistă cântă cu Florin Ristei

Cunoscuta artistă mărturisește că s-a simțit minunat pe scena de la „Te cunosc de undeva!”, emisiune a cărei telespectatoare fidelă este. “M-am simțit extraordinar pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. De altfel, nu pierd nici o ediție a emisiunii. În fiecare sâmbătă sunt acolo, în fața televizorului. M-am bucurat să cânt împreună cu Florin, pe care-l știu din perioada când interpreta “Ea este Dana, colega mea” , îl admir foarte mult pentru evoluția și perseverența sa și mi-ar plăcea să mai colaborăm”, mai spune aceasta.

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Carmen Rădulescu vine să cânte, alături de Florin Ristei și FreeStay, câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale sale. “Am ales patru cântece compuse de Șerban Georgescu, melodii care întotdeauna vor reprezenta ceva pentru mine, pentru că ele m-au făcut cunoscută. Le cânt întotdeauna cu drag și, dacă vom fi sănătoși, le voi cânta și peste încă 30 de ani. Este vorba despre “Vise uitate”, “O floare de astă-vară”, “Întoarce-te” și “Nu știu””, spune Carmen Rădulescu.

Cum o vor primi jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan și publicul pe Carmen Rădulescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20.00, în ediția “Te cunosc de undeva!” care va desemna finaliștii celui de-al zecelea sezon al show-ului transformărilor.

 

 

 

 

 

×