x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica The Motans lansează piesa „Întâmplător” – „Ce face dragostea din om?”

The Motans lansează piesa „Întâmplător” – „Ce face dragostea din om?”

02 Apr 2020   •   09:21
The Motans lansează piesa „Întâmplător” – „Ce face dragostea din om?”

The Motans (Denis Roabeș) lansează piesa „Întâmplător”, melodie emoționantă care vorbește despre iubire, dor și despărțire.

 

The Motans – Întâmplător

https://www.youtube.com/watch?v=IwWPL1DQvYs&feature=youtu.be

Versurile sunt pline de sensibilitate, în registrul cu care artistul și-a obișnuit deja fanii: „M-ai omorât întâmplător / Luându-mi dragostea peste picior, / Lăsându-mă să mă usuc de dor / Uitându-mă așa ușor.” Muzica și versurile sunt compuse de Denis Roabeș, producția e realizată de Marcel Botezan, Sebastian Barac, iar de mix și mastering s-a ocupat Marcel Botezan.

 

De asemenea, Denis a lansat și „Intro” – prima piesă de pe noul album, care surprinde timp de 3:33 minute sunetul liniștitor pe care îl face o pisică atunci când toarce, o abordare neobișnuită, dar originală: https://www.youtube.com/watch?v=_1uRhtvuXNA&feature=youtu.be.

 

The Motans a povestit: „Eu știu că un intro este un lucru de început. Dar cu toții știm deja că felinele fac mereu ceea ce vor. Prin urmare, deși au fost lansate deja nouă piese de pe cel de-al doilea album The Motáns, vă prezint astăzi intro-ul albumului... nu, nu vă spun numele încă. În perioada următoare veți putea să vă bucurați de ultimele trei piese de pe acest album.”

 

Artistul urmează să mai lanseze două piese noi pe pe noul album, al cărui nume rămâne încă o surpriză.

×
Subiecte în articol: The Motans