x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica TROOPER vine în sprijinul Festivalului Folk You!

TROOPER vine în sprijinul Festivalului Folk You!

de Dana Andronie    |    14 Apr 2014   •   16:15
TROOPER vine în sprijinul Festivalului Folk You!

În urma mesajului-manifest lansat de Marius Tucă, TROOPER a anunţat, printr-un comunicat, că vine în sprijinul Festivalului Folk You! 2014. Artiştii vor dona o parte din încasările rezultate din vânzarea biletelor pentru concertul STELELE ROCKULUI ROMâNESC. Astfel, toţi cei care vor fi prezenţi la STELELE ROCKULUI ROMÂNESC, din 26 aprilie, vor contribui la acest demers.

Coiotu’ a explicat astfel initiaţiva formaţiei: “A sosit momentul să ducem noi mai departe această poveste... pentru fericirea pe care a reuşit an de an să o aducă, pentru muzică, pentru mare, pentru Florian Pittiş, pentru sufletele noastre! Nu putem lăsa o tradiţie să moară! Haideţi alături de noi pe 26 aprilie, pentru ca în primele zile de august să ne regăsim în Vama Veche!”
TROOPER a anuntat şi faptul că, în cazul în care formaţia va fi solicitată pentru a cânta pe scena Folk You! va onora, gratis, invitaţia.

Oricine poate investi în a zecea ediţie a Festivalului Folk You! Florian Pittiş prin donaţii în conturile de mai jos:
RO15BRDE445SV51727044450 - cont curent RON;
RO74BRDE445SV51727804450 - cont EURO;
RO87BRDE445SV51728514450 - cont USD.

26 aprilie 2014 este data pe care toţi fanii rockului trebuie să şi-o treacă în agenda! TROOPER prezintă, la Arenele Romane, un eveniment fără precedent, ce va reuni pe aceeaşi scenă artişti simbol, care au scris în decursul timpului pagini de seamă din istoria rockului românesc şi au oferit unor generaţii întregi refrene nemuritoare!

Despre îndrăzneţul proiect STELELE ROCKULUI ROMANESC Balaurul a spus: “cred că vom avea o primă ediţie despre care să se vorbească multă vreme de acum înainte. Suntem mândri că am reuşit să facem un lucru pe care puţini îl mai credeau realizabil într-o astfel de perioadă - cine visa că va avea ocazia să îi vadă în cadrul aceluiaşi eveniment pe CRISTI MINCULESCU & NUŢU OLTEANU (ex IRIS), KEMPES (ex Cargo), PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT), OVIDIU LIPAN TANDARICA (PASAREA ROCK, ex PHOENIX), DAN ILIESCU (TIMPURI NOI), EUGEN MIHAESCU & GABI NICOLAU 'GURITA' (KRYPTON), VICTOR SOLOMON & FLORIAN STOICA (ex CONEXIUNI) şi TROOPER.”

Pe 26 aprilie veţi călători în timp cu “Trenul Fără Naş”, şi veti afla ce înseamnă “Destin”, o veţi reîntâlni pe “Fata Din Vis,” veţi rupe “Lanţurile,” îi veţi regăsi pe “Luca”, “Vecina”, “Stere”, “Adeline”, “Tanţa” şi “Stan”, veţi cunoaşte “Viaţa de rocker” iar la final veţi fi “Tari ca munţii”!

Iar mesajul transmis de toti cei cinci membri TROOPER este următorul: “sperăm că alături de voi să le putem oferi acestor mari muzicieni o seară de neuitat!” Gazda evenimentului va fi CRISTI HRUBARU.

Pentru concertul din 26 aprilie sunt la vânzare următoarele categorii de bilete:
Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu
Categoria 2 – 50 lei – Golden Circle
Categoria 3 – 20 lei – Normal Circle

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro şi www.myticket.ro

×
Subiecte în articol: folk you