x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Trupa "Viţa de Vie" aniversează 20 de ani de existență, printr-un concert la Arenele Romane

Trupa "Viţa de Vie" aniversează 20 de ani de existență, printr-un concert la Arenele Romane

27 Ian 2016   •   10:20
Trupa "Viţa de Vie" aniversează 20 de ani de existență, printr-un concert la Arenele Romane

Trupa Viţa de Vie celebrează 20 de ani de la înfiinţare cu un concert care va avea loc pe 20 februarie, la Arenele Romane, informează organizatorii.

Pentru a marca a 20-a aniversare a formaţiei vor fi cântate în concert atât piese de pe primul album, demo-urile din 1996 care l-au precedat, cât şi piese noi, în primă audiţie, de pe albumul preconizat să apară în toamna lui 2016.

"Matematic, 20 de ani de Viţa de Vie înseamnă jumătate din viaţa mea. Sunt 20 de ani trăiţi la intensitate maximă şi scurşi parcă într-o clipă. Cu multele bune şi inevitabilele rele, uitându-mă înapoi, n-aş schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune şi ne-am bucurat de fiecare secundă", mărturiseşte liderul formaţiei, Adrian Despot.

"Faptul că încă suntem pe scenă după 20 de ani, iar piesele noastre sunt cântate cu aceeaşi bucurie, atât de noi, cât mai ales de public, este mai mult decât am visat vreodată. Am avut nişte prieteni extraordinari care ne-au fost alături în această călătorie şi au crezut în noi necondiţionat, amortizându-ne căderile şi împingându-ne mereu înainte. Sunt fanii noştri, cărora le datorăm 'vârsta' la care am ajuns. Am crescut, practic, împreună şi am avut grijă unii de ceilalţi", adaugă el.

Aceasta este ultima săptămână în care cei care vor să participe la concert mai pot cumpăra bilete cu 50 de lei, din reţeaua ambilet.ro. Următoarele bilete vor avea preţul de 65 de lei.

Sursa - Agerpres

×