x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Turneu Kumm în Germania şi Elveţia

Turneu Kumm în Germania şi Elveţia

de Alex Revenco    |    01 Noi 2009   •   00:00
Turneu Kumm în Germania şi Elveţia

Una dintre cele mai valoroase formaţii rock autohtone şi-a lansat de curând al cincilea album de studio, cu douăsprezece piese, intitulat, "Let's party far from telescopes".



Produs sub licenţă proprie, CD-ul a fost înregistrat în studioul Viţa de Vie, cu Gabi (Pipai) Andrieş inginer de sunet şi masterizat în studioul Mastervargas, New York.

FĂRĂ MAKE UP

"O să descoperiţi pe album şi înregistrări care redau într-un fel atmosfera unei cântări între prieteni - la un chef sau la un foc. Ele se află acolo, pe de o parte, pentru că suntem convinşi că un cântec bun există şi fără prea mult «make up» sau tehnologie, iar, pe de altă parte, acest experiment ne va apropia mai mult de cei care ne ascultă. Pe album avem şi trei invitaţi. Vă lăsăm  să-i descoperiţi", a spus chitaristul formaţiei, Eugen Nuţescu (Oigăn). La o săptămână după conferinţa de presă prilejuită de noul disc a fost incendiarul concert din Silver Church, urmat de încă două spectacole de lansare în ţară, la Timişoara (5) şi Cluj (6 noiembrie). Dar miniturneul naţional continuă timp de două săptămâni şi în afara graniţelor, printr-o serie de spectacole în Germania şi Elveţia. Concertele vor fi în cluburi, unde Kumm au mai cântat şi au deja fani, dar şi în unele unde vor evolua pentru prima oară.

×
Subiecte în articol: muzica