x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Turneul de adio al lui Elton John va include şi Franţa. Primele 76 de spectacole din America de Nord, sold-out

Turneul de adio al lui Elton John va include şi Franţa. Primele 76 de spectacole din America de Nord, sold-out

09 Oct 2018   •   15:06
Turneul de adio al lui Elton John va include şi Franţa. Primele 76 de spectacole din America de Nord, sold-out

Turneul de adio al superstarului britanic Elton John, început în luna septembrie în Statele Unite, va ajunge şi în Europa, unde patru concerte sunt programate în Franţa anul viitor, a anunţat marţi promotorul concertului, citat de AFP. 

Artistul va cânta pe stadionul Pierre Mauroy din Lille pe 18 iunie, pe AccorHotels Arena din Paris, la 20 iunie, pe Arkéa Arena din Bordeaux la 22 iunie şi pe Arena din Nimes în data de 23 iunie. 

Biletele pentru aceste patru concerte vor fi scoase la vânzare miercuri, 17 octombrie, ora 10:00. 

Anunţat în luna ianuarie, turneul "Farewell Yellow Brick Road" are prevăzute peste 300 de date de concerte, în întreaga lume, într-un interval de trei ani. Primele 76 de spectacole din America de Nord sunt deja sold-out. 

Sir Elton îşi va aduce pianul şi trupa de muzicieni şi în Europa, între 1 mai, la Viena, şi 7 iulie, la Lucca, în Italia, cu opriri mai importante la Anvers (23 mai) şi Montreux (29, 30 iunie). 

Britanicul, încă ataşat de ochelarii săi coloraţi şi de costumele sale excentrice, este unul dintre cei mai de succes artişti ai tuturor timpurilor, cu peste 300 de milioane de înregistrări vândute în întreaga lume. 

"Rocketman", un film biografic dedicat starului, cu Taron Egerton în rolul principal, urmează să fie lansat în primăvara viitoare pe marile ecrane. 

Tatăl a doi copii, artistul s-a căsătorit recent cu partenerul său, cineastul David Furnish.AGERPRES

×
Subiecte în articol: elton john