x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ultimele bilete cu preţuri promoţionale la show-ul Selah Sue de la Arenele Romane

Ultimele bilete cu preţuri promoţionale la show-ul Selah Sue de la Arenele Romane

de Alex Revenco    |    26 Aug 2013   •   20:00
Ultimele bilete cu preţuri promoţionale la show-ul Selah Sue de la Arenele Romane

Mult aşteptatul concert Selah Sue se apropie cu paşi repezi, artista din Belgia urmând  să urce pe scena Arenelor Romane duminică, 22 septembrie, când va oferi publicului un show plin de energie şi bună dispoziţie. În deschidere va evolua Moonlight Breakfast, unul dintre cele mai talentate grupuri din 'noul val'. Important: doar până sâmbătă, 31 august (inclusiv), fanii îşi pot achiziţiona bilete la preţul promoţional de 90 de lei iar  începând cu 1 septembrie şi până în ziua concertului preţul unui bilet urmează să fie  100 de lei.

După cum se ştie, Selah Sue este una dintre cele mai apreciate interprete  remarcate în ultimii ani, pe scenele din Europa şi Statele Unite. Încă de la debut, Selah s- a bucurat de susţinerea lui Patrice şi Milow iar faimosul Prince a ales-o să deschidă concertul său de la Antwerp. Timbrul muzical unic, sinceritatea versurilor, melodicitatea deosebită şi prezenţa scenică încântătoare i-au garantat succesul tinerei belgiene. La Bucureşti, Selah va fi acompaniată de formaţia sa, oferind o experienţă live de neuitat.

Grupul din deschidere, Moonlight Breakfast, are mai mare succes în străinătate, piesele lor fiind difuzate la posturile de radio străine şi regăsindu-se pe compilaţii internaţionale, alături de Amy Winehouse sau Macy Gray. Împreună cu Selah Sue vor forma combinaţia perfectă, având în vedere că ''vocea” Moonlight Breakfast (Christie) e de pe “aceeaşi stradă” cu cea a vedetei din Belgia.

Reamintim că biletele la concertul din 22 septembrie sunt 90 de lei până pe 31 august, 100 de lei până pe 21 septembrie şi 110 lei în ziua evenimentului. Acestea se găsesc în reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.




×
Subiecte în articol: Selah Sue Moonlight Breakfast