x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ”Un maestru fermecător cu limba de aur”, pe Stadionul Dunărea!

”Un maestru fermecător cu limba de aur”, pe Stadionul Dunărea!

de Dana Andronie    |    07 Iul 2014   •   14:04
”Un maestru fermecător cu limba de aur”, pe Stadionul Dunărea!
Julio Iglesias, la Galaţi, pe 20 iulie

Concertul artistului Julio Iglesias de la Galaţi, anunţat iniţial la Stadionul Siderurgistul, se mută la Stadionul Dunărea. Această schimbare le va asigura spectatorilor un sound calitativ, corespunzător cerinţelor tehnice impuse de producătorii show-ului şi, în acelaşi timp, va îmbunătăţi vizibilitatea locurilor alocate tuturor categoriilor de bilete. Organizatorii îi asigură pe cei care au cumpărat deja bilete că vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzătoare categoriilor de preţ.

Datele concertului şi preţurile biletelor rămân neschimbate, acestea putând fi achiziţionate în continuare de la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, Teatrul Muzical “Nae Leonard”, la infodesk Shopping City Galaţi, precum şi online prin www.vreaubilet.ro. Un bilet costă între 125 de lei şi 225 de lei.

Julio Iglesias, cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor, va putea fi aplaudat la Galaţi la 20 iulie, ora 20:30.

Julio Iglesias, cântăreţul legendar denumit de ”The Guardian” ”un maestru fermecător cu limba de aur”, aparţine elitei superstarurilor internaţionale a căror popularitate trascende frontierele şi barierele culturale.

Într-adevăr, Julio Iglesias este singurul vocalist care cântă în 14 limbi, de la limba natală - spaniola - până la franceză, italiană, portugheză, germană, engleză, japoneză, indoneziană şi tagalog. Guinness World Records a recunoscut această realizare unică şi i-a atribuit statutul de cel mai bine vândut artist latin de sex masculin din lume, cu un premiu special obţinut în China, anul trecut.

La începutul anilor '80, Julio Iglesias a devenit un adevărat fenomen global pentru hiturile ”Quiereme Mucho” şi ”Amor and Hey!”. În 1982, artistul a susţinut 40 de concerte sold out în Las Vegas.

Publicul din Galaţi va fi privilegiat şi va beneficia de un repertoriu special, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii. Urmează ca pe 22 iulie, Julio să aibă la discreţie Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Restul e doar... muzică!

×