x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un nou single Vama

Un nou single Vama

de Alex Revenco    |    17 Oct 2011   •   21:00
Un nou single Vama

Cu ocazia unui concert special programat in Silver Church, trupa Vama isi lanseaza la 3 noiembrie un nou single, intitulat 'Copilul care alearga catre mare', un fragment fiind disponibil pe canalul oficial de Youtube al formatiei.

Iata ce spu­ne liderul Tudor Chirila, despre aceasta melodie: 'Este un indemn la regasirea copilariei... Cred ca atunci cand suntem copii nu ne pu­nem intrebari legate de fericire. Fericirea nu este un concept pe care sa-l ur­marim sau sa incercam sa-l in­ca­dram intr-o definitie. Cand suntem copii traim pur si simplu, primim viata cu ochii mariti de curiozitate si nu formulam intrebari exis­ten­tiale. Tot ce apare in viata noastra este luat ca atare. Cred ca primele in­trebari despre fericire sau rostul nostru ca fiinte umane apar la sfar­si­tul copilariei.

Poate o data cu pri­ma iubire, care reprezinta si prima frustrare a vietii noastre de adult. Usor, usor ne afundam pe strazile vietii, incercand in zadar sa surprindem fericirea undeva printr-o intersectie, s-o fixam acolo ca sa ne pu­tem intoarce la ea mereu. Si, odata cu toata cautarea asta, uitam sa mai fim copii. Uitam sa mai fim fericiti. In linii mari, «Copilul care alearga ca­tre mare» este un indemn la re­ga­si­rea copilariei si in acelasi timp o nostalgie a despartirii de ea...'. La con­certul Vama un bilet este 30 de lei – in picioare sau 60 de lei – cu re­zer­vare la canapele.

×
Subiecte în articol: muzica vama single