x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un rocker şi-a anticipat moartea într-o postare pe Twitter

Un rocker şi-a anticipat moartea într-o postare pe Twitter

10 Oct 2011   •   16:06
Un rocker şi-a anticipat moartea într-o postare pe Twitter

Fostul basist al trupei americane de rock alternativ Weezer, Mikey Welsh a fost gasit mort duminica, intr-o camera de hotel din Chicago, dupa ce cu doua saptamani in urma si-a prezis decesul intr-o postare pe contul de Twitter.

Conform Daily Mail, rockerul, care s-a dedicat picturii dupa retragerea din trupa, in urma cu 10 ani, se afla la Chicago pentru a-si vedea fostii colegi de la Weezer cantand la Riot Fest. Cauza decesului nu a fost anuntata oficial, dar politistii suspecteaza ca Welsh a murit in urma unei supradoze.

Pe 26 septembrie, Welsh scria pe Twitter ca “am visat ca am murit in Chicago weekend-ul viitor (atac de cord in timp ce dormeam). Trebuie sa imi scriu testamentul astazi'. Ulterior, acesta a adaugat o corectura, precizand ca este vorba de “urmatorul weekend', adica 8 - 9 octombrie.

Welsh a mai facut referire la propriul deces si pe pagina lui de Facebook, unde si-a prezentat o lucrare pe care o oferea spre vanzare pentru 250 de dolari: “Daca inca mai traiesc la momentul vanzarii, pretul va creste exponential daca mor prematur.'

Mikey Welsh, care implinise 40 de ani in luna aprilie, a cantat in trupa Weezer timp de trei ani, pana in 2001, cand, dupa lansarea “The Green Album', a suferit o cadere nervoasa, urmata de o tentativa de sinucidere.

“Practic, dupa o viata in care am luat droguri si nu am fost diagnosticat cu tulburari, sindromul stresului posttraumatic si tulburarea de tip borderline m-au ajuns din urma cand aveam 30 de ani', declara intr-un interviu acordat in 2007, Welsh, care era casatorit si avea doua fiice.

×