x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un seif conținând mii de piese nelansate ale lui Prince, deschis de banca desemnată să îi administreze proprietatea

Un seif conținând mii de piese nelansate ale lui Prince, deschis de banca desemnată să îi administreze proprietatea

01 Mai 2016   •   16:05
Un seif conținând mii de piese nelansate ale lui Prince, deschis de banca desemnată să îi administreze proprietatea

Un seif care conţine mii de melodii nelansate ale lui Prince, decedat joi, 21 aprilie, la reşedinţa sa din Paisley Park (Minnesota), a fost deschis de banca numită să îi administreze proprietatea, informează The Telegraph şi The Independent. 

Regretatul artist era singura persoana care ştia codul seifului şi, din acest motiv, Bremen Trust, banca responsabilă cu administrarea proprietăţii, a fost nevoită să îl spargă. 

Potrivit The Telegraph, seiful ar conţine suficiente piese pentru a lansa în fiecare an câte un nou album, pentru următorul secol. 

De altfel, fostul inginer de sunet al lui Prince, Susan Rodgers, care a lucrat cu starul în anii '80, a povestit la emisiunea "Good Morning America" de pe postul TV ABC că seiful era aproape plin atunci când ea a încetat colaborarea cu Prince, în 1987. 

Prince însuşi a făcut aluzie la impresionanta sa colecţie muzicală, declarând într-un interviu pentru The View, în 2012, că are "atât de multe" piese, încât nu ştie dacă va ajunge să le lanseze pe toate. 

Cu toate acestea, notează The Independent, pentru moment nu este clar cine va beneficia de această descoperire şi de averea lui Prince, deoarece se crede că artistul nu a lăsat vreun testament.

 

Sursa: AGERPRES

×