x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un vis devenit realitate, Trooper şI Iris pe aceeaşi scenă !

Un vis devenit realitate, Trooper şI Iris pe aceeaşi scenă !

de Alex Revenco    |    01 Apr 2013   •   20:53
Un vis devenit realitate, Trooper şI Iris pe aceeaşi scenă !

Pe 5 aprilie, la Arenele Romane va avea loc un concert aşteptat cu nerăbdare de fanii rockului autohton. Recent au inceput pregatirile pentru concertul Trooper si Iris iar cele doua formatii s-au reunit pentru prima oara in sala de repetitii. Intalnirea a devenit o seara magica, in care zece muzicieni au dat frau liber pasiunii pentru rock si s-au lasat purtati de val, intr-un jam session de exceptie. Sala de repetitii, plina de buna dispozitie,  s-a transformat intr-o adevarata scena iar Coiotu’ si Tony Seicarescu s-au inteles de minune, vocile lor completandu-se perfect pe piese binecunoscute. 

Melodiile au curs, una dupa alta, compozitii Iris ce au trecut proba timpului, insotind generatii intregi si referene Trooper atat de indrăgite de tineri. Totul a fost incununat de acordurile unor compozitii Iron Maiden, intrucat intregul spectacol din data de 5 aprilie se va desfasura sub deviza “An Iron Tribute”. Iata si cateva impresii la cald, spuse de Coiotu', vocalul de la Trooper: “Prima repetitie a fost excelenta. Imi aminteam de primii nostri ani, de modul in care Iris ne-a inspirat in acea perioada. Apoi reveneam la realitate si eram toti acolo, noi si EI – eroii de la inceputurile noastre. A fost o seara intensa, frumoasa. Pot doar sa imi imaginez cum va fi avand publicul langa noi, cred ca Arenele vor pe 5 aprilie”. Concertul de la Arenele Romane inseamna o punte intre generatii: cei de la Iris, Nationala de Rock a Romaniei invitati speciali in showul Trooper, in acest moment, una dintre cele mai apreciate formatii rock. In deschidere vor canta 9,7 Richter si Strip Joint.

Concertul de la Arenele Romane este primul eveniment Trooper ce ofera prietenilor formatiei posibilitatea de a opta pentru bilete VIP. Cei care aleg aceasta varianta vor beneficia de acces la sesiunea de autografe cu Trooper si vor primi CD-uri ale trupei si afisul concertului. Pretul unui bilet VIP este de 30 de lei, iar biletele pentru acces general sunt 15 lei. Bilete sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

×
Subiecte în articol: trooper iris