x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vama, la Sala Palatului pe 28 mai!

Vama, la Sala Palatului pe 28 mai!

de Dana Andronie    |    21 Mar 2012   •   13:47
Vama, la Sala Palatului pe 28 mai!

Vama intra in Sala Palatului cu un concert special care marcheaza aparitia unui nou produs discografic. A se retine ziua de 28 mai!

Albumul cu pricina se numeste simplu "2012' si reuneste 14 cantece despre iubire, libertate, speranta, vise, schimbare.
"A fost o munca de trei ani – spune Tudor Chirila. Sunt cantece la care am lucrat si cate doua luni. Trei ani, in care Vama s-a sudat, s-a consolidat, relatiile muzicale s-au intarit si noi am evoluat. Roadele ar trebui sa le culegem acum, la lansarea acestui material catre public. Este un moment de schimbare muzicala, este un nou inceput. Iubirea, speranta, increderea, visele, fricile sunt tot acolo, dar ne uitam altfel catre ele. Din locul in care am ajuns impreuna. Cand unii cred ca lumea se apropie de sfarsit, noi credem ca ea trebuie sa inceapa'.

O data cu lansarea noului album, Vama pregateste multe surprize pentru fanii de pe Facebook. Pentru inceput, formatia a pus la dispozitia acestora 300 de bilete cu discount de 20%. Astfel, fiecare fan de pe Facebook poate descarca un cod unic pe care il va folosi pentru cumpararea unui bilet cu discount de pe www.eventim.ro.

×
Subiecte în articol: vama tudor chirila