x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica "Vama" - Primul album romanesc lansat prin SMS

"Vama" - Primul album romanesc lansat prin SMS

07 Mai 2008   •   00:00
"Vama" - Primul album romanesc lansat prin SMS

Iubire, tinerete, aparenta, viata, nepasare, mare, credinta, singuratate, speranta, umor, iluzii. 11 povesti, fiecare cu un mesaj inedit. 11 piese in care oamenii se vor regasi... O calatorie prin stari si sentimente care ne ghideaza...



Iubire, tinerete, aparenta, viata, nepasare, mare, credinta, singuratate, speranta, umor, iluzii
11 povesti, fiecare cu un mesaj inedit
11 piese in care oamenii se vor regasi...
O calatorie prin stari si sentimente care ne ghideaza...

Vama reuneste cele 11 povesti pe albumul cu acelasi nume – "Vama", disc imprimat, mixat si masterizat la Budapesta. Inregistrarile au
insumat 350 de ore in studio. Ca o premiera, pe acest album se regaseste prima piesa monolog din muzica romaneasca.


The Vama Show

Vama lanseaza discul "Vama" pe 6 iunie la Arenele Romane, printr-un supershow, sprijinit de Redd's, care va incepe la ora 20.30. Dincolo de muzica, Vama pregateste un spectacol de lumini si un concept scenografic care vin sa sustina mesajul.

"Abia astept sa lansam albumul la Arene. N-am mai cantat de multi ani in Bucuresti in contextul unui asemenea show. Cred ca in muzica noastra povestea e esentiala si am tinut cont de asta si pe discul Vama.
Pentru ca mesajul se desprinde numai din poveste. Asa ca la Arene povestea merge mai departe.
Iar noi o sa cantam mult, ca avem chef", spune Tudor Chirila.

Cum traieste Tudor Chirila pregatirile pentru acest show, puteti afla accesand blogul sau, www.tudorchirila.blogspot.com.

Primul album lansat prin SMS

Discul va fi disponibil si in format wav, show-ul de la Arenele Romane fiind precedat de o lansare neconventionala prin SMS, prima de acest fel din Romania. In urma unui SMS, fanii primesc un cod care le va permite sa descarce albumul direct de pe site-ul www.vamamusic.ro. Atentie! Descarcarea pieselor de pe site va fi posibila doar o saptamana.

"Bed for Love" si "Pe sarma" sunt cele doua extrase pe single de pe albumul "Vama". Ambele piese beneficiaza de videoclipuri lansate cu succes, intr-un mod inedit. "Bed for love" a fost lansat pe messenger, in iunie 2007 si a avut 40.000 de vizualizari chiar din prima zi. "Pe sarma", realizat sub forma de animatie, a fost lansat tot pe internet, in martie 2008, si a fost promovat printr-o campanie originala.


Componenta trupei Vama:
Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitara, Raul Kusak – clape, Lucian (Clopo) Cioarga – tobe, Dan (Prepe) Opris – bass.






×
Subiecte în articol: muzica vama