x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vaya con Dios: spectacolul numărul 2

Vaya con Dios: spectacolul numărul 2

de Sebastian S. Eduard    |    17 Feb 2013   •   17:35
Vaya con Dios: spectacolul numărul 2

Concertul de adio pe care belgienii de la Vaya con Dios îl susţin pe 15 martie la Sala Palatului din Capitală se va desfăşura cu casa închisă. Peste 4000 de nostalgici au ocupat până la ultimul loc din sală. La cererea publicului, trupa anunţă un nou spectacol la Bucureşti, în ziua imediat următoare, pe 16 martie. Concertele sunt organizate de Events.

Spectatorii din România sunt chemaţi în continuare să voteze pe site-ul oficial al formaţiei piesele pe care vor să le audă în concertele de adio. Momentan, pe locul 1 în preferinţele bucureştenilor se situează Don't Cry For Louie, urmată de Puerto Rico (ambele piese de pe albumul Vaya Con Dios, 1987) şi Pauvre Diable (The Ultimate Collection, 2006). Hitul Puerto Rico tronează în topurile şi inimile fanilor la nivel modial, fiind votat drept cea mai aşteptată piesă a belgienilor în toate cele 13 metropole incluse până acum în Farewell Tour.

Biletele pentru spectacolul din 16 martie sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 150 lei, 190 lei, 250 lei sau 300 de lei.

×
Subiecte în articol: Vaya Con Dios concert