x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Vedetă peste noapte

Vedetă peste noapte

de Raluca Grintescu    |    01 Feb 2008   •   00:00

Colbie Caillat a devenit celebră datorită site-ului MySpace, acolo unde piesele sale au fost asculta­te de milioane de oameni din întrea­ga lume.

Colbie Caillat a devenit celebră datorită site-ului MySpace, acolo unde piesele sale au fost asculta­te de milioane de oameni din întrea­ga lume. 

 

DEBUT. Artista, în vârstă de 22 de ani, a învăţat să cânte singură la chitară, instrumentul prin care s-a remarcat abia acum trei ani. Ideea de a deveni cântăreaţă i-a venit pe la 11 ani, când a auzit pentru prima dată varianta celebrei melodii “Killing me Softly” (Lauryn Hill). Primul proiect concret a văzut lumina abia anul trecut. Albumul de debut, “Coco”, un amestec reuşit între folk şi pop, s-a vândut până în prezent în peste 1 milion de exemplare, iar primul single, “Bubbly”, a ajuns deja pe locul 5 în topurile din Statele Unite.

Deşi a crescut printre muzicieni, tatăl său, Ken Caillat, fiind producătorul legendarei trupe Fleetwood Mac, Colbie şi-a dorit mereu să reuşească pe cont propriu. Astfel că tatăl ei nu a intervenit pentru a-i înlesni succesul. Mai mult, la producţia albumului “Coco”, ea a refuzat cu desăvârşire să colaboreze cu toboşarul Fleetwood Mac, din dorinţa de a nu fi asociată cu numele Ken Caillat.

×
Subiecte în articol: muzica