x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica VIDEO Alaturi de prieteni, Aylin si-a lansat noul clip!

VIDEO Alaturi de prieteni, Aylin si-a lansat noul clip!

de CS    |    16 Noi 2012   •   15:23
VIDEO Alaturi de prieteni, Aylin si-a lansat noul clip!
Sursa foto: facebook

Aseară Aylin și-a lansat oficial videoclipul piesei Cloud la Collage Lounge, eveniment în cadrul căruia a susținut un concert alături de trupa ei de jazz, The Lucky Charms.

Videoclipul regizat de Răzvan Marinescu a fost filmat în Dobrogea, în satul bunicii lui Aylin în care aceasta își petrecea vacanțele în copilărie și o prezintă pe artistă în diferite ipostaze în locurile respective – mergând cu motocicleta pe dealuri sau privind Dunărea de pe ponton.

La eveniment au participat toți cei apropiați artistei, de la foștii colegi de la Cu un pas înainte, Laura Cosoi și Crina Semciuc, la fosta colega de la Pops, Minola. Au venit să o susțină pe Aylin și colegii de la teatru Ana Popescu (Și caii sunt verzi pe pereți), Sorin Dobrin (Forma lucrurilor) Ela Voineag, Sandra Galan, Kinda Varga și evident, întreaga echipă care a lucrat la videoclip – regizorul Răzvan Marinescu, directorul de imagine Breghy și compozitorii piesei, Bazooka și Chrstie de la Moonlight Breakfast.

“Am vrut să fac ceva special pentru lansarea clipului, așa că mi-am chemat toți prietenii și le-am cântat, alături de trupa mea, The Lucky Charms. Am cântat piese de pe viitorul meu album și eu zic că s-au simțit foarte ok oamenii. În concerte piesele diferă destul de mult de album, le orchestram altfel, interpretarea e mai jazz și practic publicul primește două tipuri diferite de experiențe”, a declarat Aylin.

Aylin - Cloud

×
Subiecte în articol: aylin lansare videoclip cloud