x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Kanye West este de părere că Donald Trump va fi cel mai bun preşedinte pentru oamenii de culoare

VIDEO. Kanye West este de părere că Donald Trump va fi cel mai bun preşedinte pentru oamenii de culoare

30 Aug 2018   •   16:17
VIDEO. Kanye West este de părere că Donald Trump va fi cel mai bun preşedinte pentru oamenii de culoare

Rapperul Kanye West este de părere că Donald Trump va face tot ceea ce este necesar pentru a fi cel mai bun preşedinte pentru oamenii de culoare din SUA. Declaraţia a fost făcută în timpul unui interviu la postul de radio WGCI 107.5, miercuri.

“Ştiu oameni de culoare care au votat pentru Trump şi cărora le este frică să spună asta cu voce tare.", a spus West când a fost întrebat de declaraţiile anterioare referitoare la sprijinul pe care îl acordă lui Trump.

În ceea ce priveşte separările controversate de la graniţa SUA, Kanye West a spus că acest lucru este “ceva ce s-a întâmplat în multe ere prezidenţiale – dar acum vedem.”

West a spus că Trump a oferit americanilor de culoare oportunitatea de a vedea lucrurile ca o comunitate, un lucru care nu se întâmpla când Obama se afla la putere, după cum susţine rapperul.

“Simt că îi pasă de modul în care îl privesc oamenii de culoare şi că i-ar plăcea ca oamenii de culoare să-l placă la fel ca atunci când era tare în melodiile rap. Va face ce este necesar pentru a se asigura că asta se va întâmpla, pentru că are ego ca noi toţi, şi că vrea să fie cel mai bun preşedinte, iar el ştie că nu poate să fie cel mai bun preşedinte fără sprijinul comunităţii de culoare. Aşa că este ceva la care o să muncească, dar trebuie să vorbim cu el”, a mai spus Kanye West.  

 

×
Subiecte în articol: Kanye West donald trump